Life

Smiley, lăsat mască de o concurentă de la Vocea României 2023. ”Sunt șocat de ce am auzit în seara asta”

Smiley, impresionat de o participantă de la Vocea României 2023. Antrenorului de la Pro TV nu i-a venit să creadă ce aude.
15.09.2023 | 23:20
Smiley lasat masca de o concurenta de la Vocea Romaniei 2023 Sunt socat de ce am auzit in seara asta
Smiley, impresionat de o participantă de la Vocea României 2023. Antrenorului de la Pro TV nu i-a venit să creadă ce aude. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley a fost lăsat mască de o concurentă de la Vocea României 2023, care a urcat pe scenă în ediția de vineri, 15 septembrie. Cântărețul a rămas șocat de ce a auzit în seara asta și a luptat ca tânăra să ajungă în echipa lui.

Smiley, impresionat de o participantă de la Vocea României 2023. Antrenorului de la Pro TV nu i-a venit să creadă ce aude

Smiley a rămas plăcut impresionat de o participantă de la Vocea României 2023. Antrenorului de la Pro TV nu i-a venit să creadă ce aude. Alexandra Serenada Sîrghi, o tânără de 20 de ani originară din Galați, i-a cucerit pe toți.

ADVERTISEMENT

Concurenta care locuiește de doi ani în București a întors toate cele patru scaune ale show-ului muzical. Prima care i-a remarcat vocea a fost Theo Rose, soțul Ginei Pistol mărturisind că i-au plăcut notele atinse de aceasta.

„Eu sunt șocat de ceea ce am auzit în seara asta. Doamne, ce note ai luat, ce floricele ai făcut. Sunt șocat de-a dreptul! Nu-mi vine să cred! Ești fantastică! Nu știu unde ai fost până acum, ce-ai făcut, unde te-ai ascuns de nu te-am văzut.

ADVERTISEMENT

Nu te-am auzit, dar mă bucur atât de tare că ai venit la Vocea României. Fantastic ai cântat. Mulțumesc!”, i-a spus Smiley concurentei, conform stirileprotv.ro. Alexandra Serenada Sîrghi a ales să facă parte din echipa Theo Rose – Horia Brenciu.

„Știi cum a fost cântarea asta și de ce m-am întors așa repede. Câteodată mă ia valul, dar de data asta n-a fost așa. Ai promis de la primele note că totul va fi perfect în continuare. A fost excepțional!”, a mărturisit Theo Rose.

ADVERTISEMENT
Alexandra Serenada Sîrghi
Alexandra Serenada Sîrghi, concurenta care l-a uimit pe Smiley. Sursa foto: protv.ro / Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Alexandra Serenada Sîrghi de la Vocea României 2023

Alexandra Serenada Sîrghi este una dintre cele mai bune voci de la Vocea României 2023, lucru evidențiat de Irina Rimes. Frumoasa brunetă susține că tânăra de 20 de ani este pretendentă la marele premiu și titlu al concursului muzical.

Concurenta a dedicat momentul regretatei sale mame care a împins-o mereu de la spate în direcția studiilor. În prezent, învață la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București și primește bursă de merit.

ADVERTISEMENT

„Era persoana care în momentul în care îmi spunea să nu mai fiu supărată îmi trecea orice supărare. Mi-aș dori foarte mult să îi mai aud vocea uneori, îmi este foarte dor de ea.

Mi-aș dori foarte tare ca în această seară să mă vadă de acolo de unde este și poate chiar să-mi dea un semn, să știu dacă este bine și dacă este mândră de mine”, a spus Alexandra Serenada Sîrghi de la Vocea României 2023.

În altă ordine de idei, concurenta de la Pro TV nu este străină de lumina reflectoarelor. În urmă cu 3 ani s-a înscris la X Factor, unde l-a uimit pe Ștefan Bănică Jr. care a comparat-o cu jucătoarea de tenis Simona Halep.

La momentul respectiv a ales să interpreteze o piesă destul de dificilă. A cântat Love on top de la Beyonce, dar a fost stăpână pe tot parcursul momentului și chiar a făcut show. Alexandra Serenada Sîrghi și-a aruncat pălăria de pe cap și l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT