Life

Emoții mari pentru echipele de la America Express. Concurenții au izbucnit în lacrimi: “Doamne, ce m-a lovit!”

Echipele de la America Express au avut parte de emoții mari. Concurenții au izbucnit în lacrimi după ce au primit câteva surprize.
14.03.2023 | 23:31
Emotii mari pentru echipele de la America Express Concurentii au izbucnit in lacrimi Doamne ce ma lovit
Emoții mari la America Express, după ce echipele au primit surprize. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipele de la America Express au primit surprize de acasă și au trecut prin emoții mari, ajungând să izbucnească în lacrimi. Concurenților nu le-a venit să creadă atunci când au văzut ce le-au trimis cei dragi.

Emoții uriașe la America Express, după ce echipele au primit surprize. Concurenții, în lacrimi

În ediția de marți seară a emisiunii America Express, concurenții au izbucnit în lacrimi, în fața camerelor de filmat. Surprizele pe care le-au primit i-au impresionat, așa că nu s-au mai putut abține.

ADVERTISEMENT

Mai exact, concurenții au primit scrisori de la familiile lor, așa că emoțiile au pus stăpânire pe ei. După ce a văzut scrisoarea și desenul dăruit de fiul său, Nelu Cortea nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Telespectatorii nu l-au mai văzut așa, din moment ce sunt obișnuiți ca actorul de stand-up comedy să fie mai mereu pus pe glume. Coechipierul lui Cătălin Bordea are de gând să recupereze timpul pierdut cu băiatul său.

ADVERTISEMENT

“Doamne, ce m-a lovit! Nu mă așteptam! Trebuie neapărat să recuperăm timpul acesta, mi-e atât de dor de ei, mi-e atât de dor…”, a spus Nelu Cortea în ediția de azi a emisiunii America Express, potrivit spynews.ro.

Nici Jean Gavril nu s-a mai putut abține. Cântărețul este așteptat acasă de soție și de fetița lui, de care îi este foarte dor. Scrisoarea pe care a primit-o de acasă l-a emoționat teribil pe concurent.

ADVERTISEMENT

“Mamă, ce frumos mi-a scris. Mulțumesc, iubire. Și da, mi-a enumerat lucruri pe care eu le-am ratat. Scrisoarea asta ne aduce un pic mai aproape de casă și mai aproape de unde trebuie noi să fim”, a spus tânărul după ce a citit cele scrise de partenera sa de viață.

Andreea Bălan, mesaj neașteptat de la fiicele sale

De asemenea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au primit și ele scrisori de la fiicele lor. Ambele au fost emoționate până la lacrimi atunci când au văzut surpriza, mai ales că știu că sunt atât de aproape de finala emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Ești cea mai bună mămică din lume! Te iubim!”, au scris fiicele Andreei Bălan, Ella și Clara. Coechipiera artistei a primit și ea o scrisoare din partea fiicei sale mai mari, Sienna.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au primit și ei scrisori de la Florin Dumitrescu. Bucătarul le-a transmis gânduri bune și i-a informat cu privire la situația din România. Chef Scărlătescu a primit și un mesaj de la Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT