Life

Ce diferență de vârstă este între Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Concurentele de la America Express sunt faimoase de mici

Care este distanța de ani dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Participantele de la America Express sunt celebre din copilărie.
07.03.2023 | 19:14
Ce diferenta de varsta este intre Andreea Balan si Andreea Antonescu Concurentele de la America Express sunt faimoase de mici
Care este distanța de ani dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Participantele de la America Express sunt celebre din copilărie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă este între componentele formației Andre care a luat ființă la sfârșitul anului 1998. Concurentele de la America Express sunt faimoase de mici datorită pieselor Liberă la mare, La întâlnire sau Noapte de vis.

Care este distanța de ani dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Participantele de la America Express sunt celebre din copilărie

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt în prim-plan de mai bine de 20 de ani, însă puțini dintre fanii lor știu care este distanța dintre ele. Participantele de la America Express, care sunt celebre încă din copilărie, nu au aceeași vârstă.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a actorului George Burcea este mai mică cu doi ani decât colega sa de scenă. Jurata emisiunii Te cunosc de undeva are 38 de ani în momentul de față, fiind născută pe 23 iunie 1984, în orașul Ploiești. Părinții săi sunt Săndel și Valeria Bălan. Nu are frați sau surori.

Pe de altă parte, bruneta a venit pe lume pe 7 septembrie 1982, ceea ce înseamnă că are 40 de ani. S-a născut la Galați într-o familie modestă. Tatăl a fost inginer, iar mama învățătoare. Vedeta cântă de la vârsta de 6 ani, succesul venind odată cu lansarea trupei Andre.

ADVERTISEMENT

Cele două cântărețe s-au cunoscut datorită taților lor care au făcut armata împreună. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au primit în trecut din partea revistei Bravo distincția Cea mai bună trupă pentru adolescenți.

De asemenea, artistele au primit în perioada de glorie, de la Cat Music, 5 discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.500.000 de albume vândute. În anul 2003 s-au despărțit din cauza neînțelgerilor, însă au rămas prietene.

ADVERTISEMENT

Trupa Andre, reunire la aproape 20 de ani de la lansare

În urmă cu 4 ani Andreea Bălan anunța că trupa Andre se reunește. Decizia a fost luată pe patul de spital, după ce a născut a doua fetiță, Clara Maria. Vedeta de la Antena 1 mai are o fetiță pe nume Ela Maya.

„I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, Andre va continua. La fix 18 ani de când a murit, Andre se întoarce. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”, a scris Andreea Antonescu pe pagina de Instagram, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Prima piesă după împăcarea oficială a celor două concurente de la America Express se intitulează Reset la inimă și a fost lansată în vara lui 2019. Imediat după, artistele au început să aibă concerte și să fie chemate la evenimente private.

ADVERTISEMENT
Cum trăiește Orașul Imposibil? Arată în unele locuri ca în pandemie, oameni puțini...
Cum trăiește Orașul Imposibil? Arată în unele locuri ca în pandemie, oameni puțini pe străzi, liniște și multe forțe de ordine
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii...
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii suporterilor
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou...
Cu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu...
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut trece peste asta. ''E păcat!''
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!