Life

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, surpriză la America Express, din partea localnicilor: “Am primit un indiciu”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au bucurat de o surpriză în noua ediție America Express. Ce le-au pregătit localnicii la care s-au cazat.
28.02.2023 | 23:42
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru surpriza la America Express din partea localnicilor Am primit un indiciu
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, surpriză la America Express. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de o surpriză la America Express. Localnicii care i-au găzduit pe cei doi le-au oferit un cadou despre care bucătarul crede că reprezintă un indiciu,

Surpriză pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, la America Express

Cei doi îndrăgostiți au avut o discuție cu localnicii la care s-au cazat, iar aceștia din urmă le-au oferit un cadou. Juratul de la Chefi la Cuțite și partenera sa au primit o gentuță, o săpăligă și două pălării de soare.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au primit darul pentru a căuta fosile de dinozauri în zona din Columbia în care se aflau. Cei doi au aflat de la localnici că astfel de fosile se găsesc ușor în acea zonă.

“Și dacă vorbim despre asta… Vă dăruim asta. Se găsesc foarte ușor tipurile astea de fosile”, le-a spus localnicul celor doi concurenți, în ediția de marți, 28 februarie 2023, a emisiunii America Express.

ADVERTISEMENT

Amândoi au fost surprinși de cadoul primit de la localnici. Renumitul bucătar crede că ar fi vorba despre un indiciu, iar săpăliga primită în dar îi amintește de cea folosită pentru a planta copaci. Rămâne de văzut dacă darurile oferite îi vor ajuta pe cei doi să găsească ceea ce au nevoie.

“Am primit un indiciu de la familia la care ne-am cazat. Am primit cadou o gentuță, o săpăligă, două pălăriuțe de soare și când am văzut săpăliga aia mi-am adus aminte de plantat copacii, seamănă cu aia.

ADVERTISEMENT

Hai să vedem dacă mâine plantăm sau o ardem arheologic”, a spus Cătălin Scărlătescu la testimoniale, potrivit spynews.ro.

Doina Teodoru, glume la adresa lui Cătălin Scărlătesc, în fața camerelor de filmat

Într-o ediție recentă a reality show-ului de la Antena 1, Doina Teodoru a glumit pe seama vârstei lui Cătălin Scărlătescu. Între cei doi este o diferență de 17 ani, iar actrița de stand-up comedy a adus acest lucru în discuție de câteva ori.

ADVERTISEMENT

În timpul unei probe pentru amuletă, un șofer s-a oferit să-i ducă pe cei doi la destinația la care aveau nevoie să ajungă. Conducătorul auto a fost curios în legătură cu relația care există între cei doi, așa că nu a ezitat să-i întrebe.

Partenera juratului de la Chefi la Cuțite a fost pusă pe glume, așa că nu i-a spus șoferului respectiv că cei doi formează un cuplu. În schimb, Doina Teodoru a spus că bucătarul este, de fapt, bunicul ei.

“E periculos să umblați așa. Mai bine vă duc eu. Cătălin este șeful tău? Era o întrebare, scuze!”, i-a întrebat șoferul pe cei doi concurenți. “E bunicul meu”, a fost răspunsul actriței.

Cătălin Scărlătescu a dat de înțeles că s-a simțit jignit de vorbele spuse de iubita sa. “Mulțumesc foarte mult! Mulțumesc că m-ai făcut bunic!”, i-a spus bucătarul partenerei sale, la testimoniale.

ADVERTISEMENT