Sport

Emoții pentru FCSB înaintea returului cu CSKA 1948: „Are piciorul umflat!”

Mihai Stoica a spus că FCSB are emoții înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia, după ce Damjan Djokovic s-a accidentat în meciul cu Oțelul Galați, scor 2-0.
02.08.2023 | 09:39
Emotii pentru FCSB inaintea returului cu CSKA 1948 Are piciorul umflat
Emoții pentru FCSB înaintea returului cu CSKA 1948. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că mijlocașul croat a continuat să se antreneze normal cu echipa, în ciuda durerilor, a făcut mai multe proceduri și l-a lăudat pentru atitudinea pe care a arătat-o.

Emoții pentru FCSB înaintea returului cu CSKA 1948

Mihai Stoica a spus că sunt emoții pentru FCSB înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia, după ce Damjan Djokovic s-a accidentat în timpul meciului cu Oțelul Galați. Gigi Becali a vorbit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre meciul retur cu CSKA 1948 Sofia.

ADVERTISEMENT

„Djokovic la Galați s-a accidentat, are laba piciorului umflată! S-a antrenat normal, a făcut recuperare, a făcut proceduri. Mi s-a elucidat astăzi un mister, am înțeles de ce a câștigat CFR campionatul. Cu jucători precum Djokovic n-ai cum să nu câștigi.

Nouă ne-au lipsit mai mulți jucători precum Djokovic. Din punctul meu de vedere, fotbaliștii care simt ceva în timpul antrenamentelor și ies nu o să ajungă niciodată nicăieri.

ADVERTISEMENT

Cei care rămân și trag tare indiferent de durere o să aibă tot. Să ne amintim și anul trecut ce s-a întâmplat după ce Olaru și cu Compagno au fost la un pas de o catastrofă când s-au lovit cap în cap”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Dacă Chiricheș ar fi făcut pregătirea cu noi, ar fi fost altceva!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că Vlad Chiricheș nu va juca în returul cu CSKA 1948 Sofia, precizând că lucrurile ar fi stat cu totul altfel dacă fundașul ar fi făcut pregătirea de vară cu FCSB:

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi făcut pregătirea cu noi, ar fi fost altceva. El a spus că ar fi vrut și că putea să joace mai mult cu Oțelul, dar trebuie să avem grijă. Nu va juca nici în returul cu CSKA Sofia”.

„Să vă spun și ceva despre Octavian Popescu. Este pentru prima dată când Tavi Popescu a fost jucătorul care a parcurs cea mai mare distanță de la noi. E o premieră!”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a fost titular pentru FCSB în meciul din deplasare cu Oțelul Galați, scor 2-0, fiind înlocuit în minutul 63 cu Denis Haruț, în momentul în care echipa sa avea o diferență de un singur gol față de adversari.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT