Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, despre FCSB – CSKA 1948: “Cum să mă bată? Mă las de fotbal și mă duc la oi”

Gigi Becali anunță că se lasă de fotbal și se apucă de oi, dacă FCSB va fi eliminată din Conference League de bulgarii de la CSKA Sofia 1948.
03.08.2023 | 14:03
Gigi Becali despre FCSB  CSKA 1948 Cum sa ma bata Ma las de fotbal si ma duc la oi
Becali, despre FCSB - CSKA 1948: “Cum să mă bată? Mă las de fotbal și mă duc la oi”
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu concepe ca FCSB să piardă calificarea după 1-0 în deplasare la Sofia, cu toate că meciul retur se va disputa fără spectatori. Cifrele îi dau dreptate lui Becali, pentru că FCSB e cotată la 32,65 milioane de euro, în timp ce bulgarii de la CSKA 1948 sunt cotați la 15.75 milioane de euro.

Becali, despre FCSB – CSKA 1948: “Cum să mă bată? Mă las de fotbal și mă duc la oi”

Mai mult, casele de pariuri oferă o cotă de 1.09 la calificare pentru FCSB, deși pentru victorie cota e puțin mai ridicată, mai exact 1.70. În aceste condiții, Gigi Becali vede o singură opțiune: echipa sa se va califica, sau se lasă de fotbal și ”se apucă de oi”. Desigur, declarația a fost făcută ca și o glumă caracteristică pentru patronul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Un mic antrenament. Dacă am emoții când i-am bătut acolo și când i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi”, a declarat Gigi Becali, moment în care a intervenit Horia Ivanovici: ”Dacă vă scot bulgarii vă lăsați de fotbal?”. ”Da, și mă apuc de oi! Păi dacă ne bat bulgarii mă apuc de oi. Tot las și mă apuc de oi”, a replicat patronul celor de la FCSB.

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența Horia, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a completat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, cu toate că pe hârtie FCSB e favorită certă, iar în tur bucureștenii au câștigat la Sofia, partida din Bulgaria nu a fost tocmai convingătoare, din contră. Inclusiv MM Stoica a tras un semnal de alarmă la finalul celor 90 de minute. Sub orice așteptare. Singura veste bună e că am câștigat. Nu vreau să laud pe nimeni pentru că s-ar înțelege că restul nu au jucat bine. Unii dintre jucători nici măcar n-au avut atitudine. Dar despre asta vom vorbi cu ei. Suntem o echipă și nu discutăm în public. CSKA Sofia e de play-out Liga 2 la noi”, a declarat MM la Orange Sport.

Gigi Becali declara în urmă cu 24 de ore că nu are nicio emoție în acest an și e convins că echipa sa va câștiga titlul. Mai mult, patronul celor de la FCSB se așteaptă ca Dumnezeu să-i ofere încă o dată bucuria de a califica echipa în grupele Ligii Campionilor, acolo unde se învârt milioanele de euro.

ADVERTISEMENT

”Anul ăsta nu se mai atinge nimeni de noi. Trebuie să ne aduceți echipe să jucăm, că nu mai avem cu cine să jucăm. Aduceți-ne echipe să jucăm, că nu mai avem cu cine. Avem prea mare valoare, dar vedem acum cu CFR, care e mai puternică decât anul trecut, are jucători mai valoroși și combinativi, dar noi suntem mult mai buni. Și Craiova mi-a plăcut, are mare valoare, dar s-a retras cu CFR, după minutul 20 a dat mingea la adversari, și noi mai facem asta uneori, eu nu suport”, a declarat Gigi Becali.

Cât despre meciul cu CSKA Sofia 1948, patronul celor de la FCSB sublinia că ar trebui să fie o partidă foarte ușoară. ”Eu cred că va fi ușor returul. Nu zic ca alții, că toate meciurile sunt grele. E o echipă care nu poate să ne pună probleme. În tur n-am jucat nici noi foarte bine și tot nu ne-au pus probleme”, a completat Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care nu au putut să vadă în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA, din orice motiv, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali, despre FCSB-CSKA 1948

ADVERTISEMENT