Sport

Emoționant! Cum a reacționat o tânără care a primit bilete la primul meci al lui Leo Messi în 2024. Video

Lionel Messi va juca primul meci din 2024 în El Salvador, sâmbătă dimineață, ora 3:00 a României, într-un amical hibrid organizat de Inter Miami.
18.01.2024 | 15:11
Emotionant Cum a reactionat o tanara care a primit bilete la primul meci al lui Leo Messi in 2024 Video
Leo Messi va juca primul meci din 2024 în El Salvador. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, sosirea lui Leo Messi și a celorlalte staruri ale lui Inter Miami a creat o adevărată isterie în El Salvador. Iar fanii au făcut eforturi uriașe pentru a pune mâna pe bilete la confruntarea care va avea loc pe stadionul Cuscatlan, care are o capacitate de 44.000 de locuri.

Micuța fană a lui Leo Messi, reacție virală după ce a primit bilete la partida El Salvador – Inter Miami, din weekend

Cele mai ieftine bilete la partidă au pornit de la 200 de dolari și s-au dat cu viteză amețitoare. Un clip video a devenit viral cu reacția unei tinere care este mare fan Leo Messi după ce a primit bilete la meci cadou de la mătușa ei.

ADVERTISEMENT

Micuța fană a lui Messi a avut o reacție emoționantă. În primă fază părea să nu creadă că este adevărat că a primit cadoul pe care și-l dorea atât de mult. După ce i-a fost confirmat din priviri că va fi pe stadionul Cusctlan în weekend, tânără fană a lui Inter Miami a izbucnit în lacrimi și și-a îmbrățișat mătușa.

Reacția micuței a devenit repede virală, iar mulți fani ai lui Inter Miami chiar au cerut ca aceasta să fie primită în vestiarul echipei pentru ca experiența de meci să fie cu atât mai specială. O variantă pe care oficialii formației din Florida chiar o iau în considerare.

ADVERTISEMENT

Tata Martino a avertizat că Leo Messi va prinde minute limitate în partida din El Salvador și în amicalul din Texas, cu FC Dallas

Lionel Messi a călătorit alături de colegii săi pentru amicalul lui Inter Miami în El Salvador, dar rămâne de văzut câte minute va fi pe teren în partida din weekend. Mai ales că a starul argentinian s-a confruntat cu probleme medicale în finalul anului trecut.

De altfel, Gerardo Tata Martino chiar a avertizat că unii dintre jucători vor avea minute limitate în primele două amicale din 2024, cu El Salvador și FC Dallas. Pentru Inter Miami este ceva mai important să își folosească starurile în Arabia Saudită, pentru mult așteptatele confruntări cu Al Hilal și Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Din El Salvador, Inter Miami va merge în Texas, pentru confruntarea cu FC Dallas, programată marți, ora 01:00, a României. Iar Leo Messi și colegii săi vor merge apoi în Arabia Saudită, unde prima confruntare va fi cu Al Hilal, pe 29 ianuarie, ora 20:00 a României.

Măsuri de securitate extreme în El Salvador pentru partida cu Inter Miami. În mai 2023 a avut loc o tragedie pe stadionul Cuscatlan

În El Salvador, măsurile de securitate sunt extreme înainte de sosirea lui Leo Messi. Mai ales după tragedia care a avut loc în mai 2023, chiar la stadionul Cuscatlan. La o partidă de campionat au fost prezenți mai mulți fani decât erau locuri în arenă. A urmat un adevărat haos la porțile arenei, iar 12 persoane au murit în acele incidente. Au fost și sute de răniți.

ADVERTISEMENT

Cert este că autoritățile din El Salvador au luat măsuri foarte stricte pentru a evita comercializarea de tichete false pentru această partidă. Au fost anunțate pedepse aspre pentru cei care vor încerca să încalce legea la acest amical.

ADVERTISEMENT
Tags: