Life

Emy Alupei și mama ei arată senzațional la plajă. Cum au fost surprinse cele două – Video

13.08.2020 | 16:21
Emy Alupei si mama ei arata senzational la plaja Cum au fost surprinse cele doua  Video
Emy Alupei și mama ei apar des la tv. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Emy Alupei, fosta concurentă Survivor România, a mers la mare împreună cu mama ei, cu care are o relație specială.

Emy Alupei, la mare cu mama ei, Alina

Cele două și-au etalat formele, iar cei care le-au văzut credeau că sunt surori. Asta pentru că mama cântăreței arată într-un mare fel!

ADVERTISEMENT

Prietenele, căci așa vor să fie cunoscute, ca prietene, au apărut într-un reportaj de la Teo Show în care au povestit cum se simt în vacanță.

Amândouă au purtat costume de baie negre, iar Emy nu a renunțat nici la plajă la coafura ei îndrăzneață, părul ei fiind vopsit albastru.

ADVERTISEMENT

Mama lui Emy Alupei a dat mai multe probe de rezistență în fața camerelor de luat vederi, demonstrând că are o condiție fizică de invidiat, mulți susținând că arată mai bine decât fiica ei.

„Mama a fost balerină înainte să mă nasc eu”

Fetele s-au apucat de făcut genuflexiuni, spre privirile deja sclipind ale bărbaților care se aflau pe nisipul de la mare în acel moment.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi alte exerciții, printre care inevitabilul șpagat, la care Alina, mama vedetei, le-a dat tuturor clasă.

„Mă întreabă de multe ori lumea dacă sunt cu sora mea și eu le zic că da”, a povestit Emy Alupei.

ADVERTISEMENT

Nu e de mirare că Alina, mama fostei concurente de la Survivor arată atât de bine. Aceasta a dezvăluit într-o altă emisiune că a fost balerină profesionistă.

„Mama a fost balerină înainte să mă nasc eu. De aia arată așa bine. Eu sunt o balerină mai balerină. Avem multe lucruri în comun pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine, vorbim despre multe chestii deep. De exemplu, cu tata nu pot să port conversațiile pe care le port cu mama, deși fetele se înțeleg mai bine cu tații în mod normal”, a spus Emy Alupei tot la Teo Show.

ADVERTISEMENT