Life

Engin Akyürek, Sancar din Fiica ambasadorului, declarat “Cel mai frumos bărbat din lume”

Actorul care îl interpretează pe Sancar în serialul fenomen Fiica Ambasadorului a fost declarat "Cel mai frumos bărbat din lume", în detrimentul unor celebrități precum Johnny Deep și Adam Lambert.
10.01.2022 | 19:33
Engin Akyurek Sancar din Fiica ambasadorului declarat Cel mai frumos barbat din lume
Engin Akyurek a fost desemnat Cel mai frumos bărbat din lume. Sursa: Kanal D
ADVERTISEMENT

Actorul Engin Akyürek, cel care îi dă viață lui Sancar, bărbatul care se îndrăgostește iremediabil de Nare (Neslihan Atagul) în serialul fenomen Fiica Ambasadorului, a câștigat titlul de „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek a câștigat în fața lui Johnny Deep

Engin Akyürek a devenit cunoscut în întreaga lume odată cu rolul lui Sancar, interpretat în serialul turcesc Fiica ambasadorului, unde joacă alături de frumoasa actriță Neslihan Atagul. Îndrăgitul actor și-a făcut un nume peste hotare prin prisma rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul vremii.

ADVERTISEMENT

Engin Akyürek a participat la sondajul organizat de un renumit site de modă și anume „Be Global Fashion Network”. Acesta a concurat împotriva unor vedete de renume mondial, precum Johnny Deep și Adam Lambert, pe care i-a și învins, câștigând titlul de „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek îl interpretează pe Sancar în serialul Fiica ambasadorului

În serialul cunoscut în întreaga lume, Engin Akyürek îl aduce la viață pe Sancar, un băiat crescut la țară, în satul Muğla, din care nu a ieșit nici măcar o dată. El se îndrăgostește, încă de la o vârstă foarte fragedă, de Nare (Neslihan Atagul), care este fiica unui ambasador turc.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi tineri este supusă unor probe dificile, iar viața lor se complică din ce în ce mai mult pe parcursul serialului. Ei ajung să se despartă și rămâne de văzut dacă iubirea lor va reuși să treacă peste toate testele.

 Cine este Engin Akyürek?

Conform unui articol publicat de Life.ro, popularitatea lui Engin Akyürek a depășit granițele Turciei, după ce a interpretat roluri impresionante în mai multe seriale, dar și în producții de lung metraj, unde și-a putut pune în valoare talentul actoricesc.

ADVERTISEMENT

Și-a început cariera de actor în anul 2004, atunci când a participat la un concurs de talente local, Estrellas de Turquia, în urma căruia i s-a oferit șansa să joace în primul său serial.

În 2006 a interpretat primul lui rol într-un film de lung metraj, produs de Zeki Demirkubuz, „Kader”.  Engin Akyürek a intrat atunci în pielea personajului Cevat, pentru care a primit premiul pentru „Cel mai promițător actor al cinematografiei turcești”.

ADVERTISEMENT

Tatăl actorului este un oficial al administrației guvernamentale, iar mama sa este casnică. El este un mare pasionat de literatură, iar în timpul liber scrie articole pentru o renumită revistă turcească.

În prezent, averea actorului se ridică la aproximativ 1 milion de dolari, după cum scrie sursa citată anterior.

Fiica ambasadorului, de luni până vineri la Kanal D

Cei care își doresc să urmărească serialul Fiica ambasadorului, cel care l-a consacrat pe „Cel mai frumos bărbat din lume”, o pot face în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, pe Kanal D.

ADVERTISEMENT