Sport

Englezii, euforici după victoria de pe Wembley. Harry Kane: „Incredibil! Suntem în finală acasă“

Anglia s-a calificat în finala Euro 2020, după 2-1 în faţa Danemarcei. Golul decisiv a fost marcat după un penalty discutabil.
08.07.2021 | 01:48
Englezii euforici dupa victoria de pe Wembley Harry Kane Incredibil Suntem in finala acasa
ADVERTISEMENT

Anglia va înfrunta Italia în ultimul act al Campionatului European. Englezii se află în faţa primei finale la un turneu final după cea din 1966, când au câştigat Cupa Mondială chiar pe stadionul Wembley, unde vor evolua şi contra squadrei azzurra.

Anglia s-a calificat în finala Euro 2020, după 2-1 cu Danemarca în 120 de minute

În semifinala cu Danemarca, formaţia antrenată de Gareth Southgate a primit primul gol de la acest turneu final. Damsgaard a punctat din lovitură liberă, iar nordicii au preluat conducerea.

ADVERTISEMENT

Presat de Sterling, Kjaer şi-a trimis balonul în propria poartă după o centrare a lui Saka, iar egalitate a fost restabilită. Golul decisiv a fost marcat după un penalty care a născut polemici.

Sterling a pătruns în careu şi a căzut într-un duel cu fundaşii danezi. Arbitrul Makkelie a dictat lovitură de la 11 metri, Kane a executat, a ratat, mingea i-a revenit şi a marcat pentru 2-1, scor final.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, căpitanul Angliei era extrem de fericit pentru victoria echipei sale, dar a recunoscut că adversarii au evoluat foarte bine.

Harry Kane: „Incredibil! Suntem în finală acasă“

„Incredibil! Ce meci, totuşi este şi meritul Danemarcei. Noi am dat totul şi am obţinut ce ne-am dorit. Am reacţionat foarte bine – suntem în finală acasă. Ce sentiment! 

ADVERTISEMENT

Mi-am ales colţul pe care să trag. Nu a fost cel mai bine executat penalty din cariera mea. Uneori ratezi şi mingea sare înapoi la tine. Din fericire, aşa s-a întâmplat în seara aceasta.

Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu contra Italiei. Am făcut un turneu excelent până acum. Mai e un singur meci acasă şi abia aşteptăm“, a declarat căpitanul Harry Kane.

ADVERTISEMENT

Raheem Sterling: „Tot ce contează e că mingea a ajuns în plasă“

Raheem Sterling, cel care a obţinut lovitura de la 11 metri, a vorbit şi el la finalul jocului. Decarul Angliei a lăsat să se înţeleagă că nu prea a fost fault la faza penalty-ului.

„Am jucat foarte bine. Am fost nevoiţi să muncim mult. Am primit gol pentru prima dată, dar am reacţionat bine şi am arătat o atitudine pozitivă. 

Ştiam că va fi greu. Nu ne-am pierdut răbdarea şi eram siguri că va fi totul bine. E un pas în direcţia bună, iar acum trebuie să ne concentrăm pe duminică. Totul e pas cu pas. Ştim ce înseamnă fotbalul pentru această ţară. Energia, atmosfera… Totul a fost de top. 

Urmează Italia. Vom sărbători puţin această victorie după care ne vom concentra pe Italia. 

Am intrat în careu şi el a întins piciorul. Tot ce contează e că mingea a ajuns în plasă“, a spus şi Raheem Sterling.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia