Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Enigma cu care Bergodi a plecat de la Rapid. „Absurd! Numai Iisus știe ce a fost pe aici”

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după eșecul cu Sepsi, dar are multe semne de întrebare despre ce s-a petrecut la ultimul său meci în Giulești.
28.04.2024 | 09:35
Enigma cu care Bergodi a plecat de la Rapid Absurd Numai Iisus stie ce a fost pe aici
Cristiano Bergodi a rămas cu multe semne de întrebare după ce a fost dat afară de la Rapid. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eșecul 0-1 cu Sepsi în Giulești, al patrulea la rând în play-off, i-a fost fatal antrenorului italian Cristiano Bergodi. El a fost demis și înlocuit pe banca Rapidului de cuplul Bogdan Lobonț – Adrian Iencsi, dar nu-și explică nici acum, la două săptămâni de la despărțire, ce s-a întâmplat cu echipa după victoria 4-0 din derby-ul cu FCSB.

Cristiano Bergodi, nedumerit după ce a plecat de la Rapid: „Numai Iisus știe ce a fost pe aici!”

Rapid – Sepsi 0-1 a fost ultimul meci al lui Cristiano Bergodi pe banca giuleștenilor, dar tehnicianul italian nu-și poate explica nici acum ce s-a întâmplat atunci cu echipa sa. Mai ales în minutele de final, când în prelungiri, oaspeții au avut un gol anulat pentru ofsaid, o ocazie uriașă de a marca și golul victoriei înscris de Debeljuh în minutul 90+5.

ADVERTISEMENT

Invitat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, jurnalistul Alin Buzărin a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu Bergodi după plecarea acestuia din Giulești și semnele de întrebare pe care și le pune tehnicianul asupra evoluției echipei după victoria 4-0 cu FCSB.

„Două au fost momentele de minim ale Rapidului în acest play-off. E prima repriză din Giulești cu CFR, acel 0-4… Și al doilea pe care nu l-am înțeles, mărturisesc că am mai vorbit și cu Bergodi după ce a plecat și nici el nu a înțeles, e ce s-a întâmplat după minutul 90+1 cu Sepsi… Cu gol anulat, ocazie și gol marcat de Sepsi…

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut că echipa a stat. Amândoi am ajuns la concluzia, el nenegându-mi-o și susținându-mi-o, că în ultimele două faze, când se primesc golurile, în minutul 90+3 sau 90+4, e o lipsă de reacție din partea echipei”, este dezvăluirea de culise făcută de Alin Buzărin.

„Fusese atenționat și cu un minut înainte, că iei gol la fel. Gol anulat pentru ofsaid”, intervine în discuție și fostul fotbalist rapidist Robert Niță, completat de moderatorul Horia Ivanovici: „Există în două minute jumătate trei faze identice. Să te întreb direct: Bergodi ți-a dat de înțeles că a fost trădat de echipă?”.

ADVERTISEMENT

„Că nu a înțeles momentele alea. Ce înțeleg eu e una, ce înțelegi tu e alta… El mai zice o chestie… Că nu poate înțelege cum într-o săptămână, echipa care a predat o lecție de fotbal FCSB-ului cu 4-0 trece la patru înfrângeri. Nu poate să înțeleagă! Aceeași jucători, aceeași echipă. Același antrenor. El nu poate să înțeleagă lucrurile astea”, a mai adăugat Alin Buzărin detalii din discuția cu Cristiano Bergodi.

„Cam asta ți-a sugerat, că a fost trădat de jucători? Că apărarea a făcut pasul înapoi?”, a continuat Ivanovici cu întrebările la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici lunea, marțea și vinerea, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

„Că nu înțelege ce s-a întâmplat… Stai să caut mesajul, că-l am pe undeva prin telefon… Fii atent ce zice… «Eram la 4 puncte de FCSB, cu o lecție de fotbal predată FCSB-ului, apoi am pierdut patru partide din play-off. Absurd. Nimeni nu-și pune problema că e vina antrenorului. Numai Iisus știe ce a fost pe aici»”, e replica lui Buzărin.

„Eu asta înțeleg că zice… Că a fost trădat de echipă”, nu se lasă bătut Horia Ivanovici, iar răspunsul lui Alin Buzărin vine sec, în încheierea dialogului de la FANATIK SUPERLIGA: „Asta se înțelege. El nu o spune clar…”.

Cristiano Bergodi, nedumerit după ce a plecat de la Rapid

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii...
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Buletin furat sau pierdut în străinătate. Procedura de urmat pentru revenirea în țară
Buletin furat sau pierdut în străinătate. Procedura de urmat pentru revenirea în țară
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia