Sport

Bergodi a plecat de la Rapid fără să-și ia rămas bun de la jucători. Săpunaru îl vrea pe Șumudică

Cristi Săpunaru spune că Bergodi i-a ignorat pe jucători la plecarea de la Rapid. Ce spune despre numirea lui Marius Șumudică.
18.04.2024 | 21:53
Bergodi a plecat de la Rapid fara sasi ia ramas bun de la jucatori Sapunaru il vrea pe Sumudica
Cristi Săpunaru îl cheamă pe Marius Șumudică în Giulești. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a dezvăluit modul ciudat în care Cristiano Bergodi și-a luat la revedere de la jucătorii Rapidului. Căpitanul giuleștenilor îl așteaptă pe Marius Șumudică.

Cristi Săpunaru și jucătorii Rapidului și-au luat la revedere de la Cristiano Bergodi. Antrenorul italian nu a venit să îi vadă

Cristi Săpunaru a oferit primele declarații după plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid: „La toţi jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea”.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a fost sincer și a spus că Bergodi nici măcar nu a mai trecut pe la echipă să își ia rămas bun:Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieţilor că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe”.

Săpunaru e convins că locul din clasament e unul mincinos pentru Rapid: „Am un regret că n-am putut să facem mai multe împreună. Şi că Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5.

ADVERTISEMENT

Rapidul are lot de primele 3 locuri şi de la lotul care se bate la campionat, am ajuns la lotul care se bate la locurile 5-6 momentan. Bine, ne luptăm la locul 2 dacă ne revenim, dar nu cred că suntem o echipă de locurile 5-6”.

Cristi Săpunaru îl așteaptă pe Marius Șumudică la Rapid: „Este binevenit dacă va fi să vină”

Cristi Săpunaru vede cu ochi buni reîntoarcerea lui Marius Șumudică în Giulești: „Şumi este binevenit dacă va fi să vină la Rapid”, a mai fi spus căpitanul Rapidului. conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită e convins că Marius Șumudică va fi antrenorul Rapidului din această vară: „Șumi o să vină. Dacă nici acum nu-l pune pe Șumi, atunci nu îl mai pune niciodată! E o situație Rapidistă. Șumi e un antrenor născut și crescut în Giulești și care e liber de contract. Au mai fost schimbări la Rapid, dar Șumi avea contract cu alte echipe. 

Șumudică nu are contract și poate prelua de acum echipa ca să o pregătească pentru sezonul viitor. În aceste 6 meciuri el poate să analizeze foarte bine lotul, să vadă pe cine oprește din vară. Are timp să creeze o echipă care să se bată cu șanse reale la campionat. 

ADVERTISEMENT

Șumudică a adus peste tot pe unde a fost jucători români, față de alți antrenori care au fost prin străinătate. Șumi știe spiritul Giuleștiului, are vrăjeala aia giuleșteană. Iar Șucu parcă nu mai e la fel ca la începutul campionatului, când era așa mai sobru. A fost cu fanii în autocar la Craiova și a mâncat parizer. E ceva ce ar face și Șumudică. 

Nu are cum să se piardă această șansă. Să-i dea șansa lui Șumudică să antreneze Rapidul cu o conducere bună, cu un patronat potent financiar și cu jucători de valoare. Până acum Șumi ba a fost la echipa a doua, ba i-a salvat… nu a avut o echipă Rapid care să zbârnâie. Acum e momentul”, a spus analistul FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT