Life

Enrique Iglesias împlineşte 47 de ani. Cum arată acum el şi soţia sa, Anna Kournikova

Pe 8 mai 2022, Enrique Iglesias a împlinit 47 de ani. Cum arată el și soția lui, Anna Kournikova, fosta jucătoare de tenis. S-au cunoscut la filmările unui videoclip și au împreună trei copii.
08.05.2022 | 08:00
Enrique Iglesias implineste 47 de ani Cum arata acum el si sotia sa Anna Kournikova
Enrique Iglesias a împlinit 47 de ani. Foto: hepta/ Instagram
ADVERTISEMENT

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de origine spaniolă. Artistul care s-a lansat în anul 1995 a ajuns la vârsta de 47 de ani, este tatăl a trei copii și formează o familie fericită împreună cu Anna Kournikova, fostă jucătoare de tenis.

Enrique Iglesias a ajuns la 47 de ani. Cum arată acum

Pe 8 mai 2022, Enrique Iglesias a împlinit 47 de ani, însă vârsta pare să fie doar un număr pentru celebrul artist. Cel puțin din punct de vedere fizic, cântărețul de origine spaniolă este neschimbat.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Cu toate acestea, anul trecut, Enrique Iglesias a dezvăluit că se pregătește să lanseze ultimul album din cariera sa. Artistul declara atunci că simte că a ajuns în acel punct al vieții sale în care nu mai poate face față spectacolelor și turneelor. Mai mult, acesta mărturisea că se gândește să se retragă încă din anul 2015.

Totuși, Enrique Iglesias nu își dorește să renunțe definitiv la industria muzicală. El are plan să scrie în continuare versuri pentru piese, dar nu le va mai transpune într-un album.

ADVERTISEMENT

Enrique Iglesias a povestit că primele două săptămâni ale unui turneu sunt dificile pentru el, deoarece are dureri de oase și de articulații.

Enrique Iglesias s-a nascut pe 8 mai 1975 în Madrid. Părinții săi sunt cântărețul spaniol Julio Iglesias și modelul filipinez Isabel Preysler. Și-a început cariera în anul 1995, sub tutela societății Televisa.

ADVERTISEMENT

Ce face şi cum arată acum Anna Kournikova, soţia lui Enrique Iglesias

Anna Kournikova, în vârstă de 40 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor. Fosta sportivă se ocupă de creșterea copiilor  pe care îi are împreună cu Enrique Iglesias. Cu toate acestea, soția artistului are grijă de felul în care arată.

Anna Kournikova este a mamă a trei copii. Gemenii Nicholas și Lucy Iglesia s-au născut în 2017, iar trei ani mai târziu a venit pe lume și Mary Iglesias, fiica cea mică a cuplului.

ADVERTISEMENT

La începutul anilor 2000, soția lui Enrique Iglesias era considerată cea mai frumoasă femeie de pe pământ. Aceasta făcea furori cu părul său blond, ochii albaștri și zâmbetul răvășitor, dobândind chiar pseudonimul de „virusul rusesc”.

Anna Kournikova a început să joace tenis de performanță încă de la vârsta de 14 ani, însă a decis sa se retragă în 2003, atunci când avea deja o relație cu Enrique Iglesias.

Fosta sportivă s-a aflat în Top 10 WTA. Soția celebrului cântăreț are în palmares două victorii la Australian Open, obținute în 1999 și 2002.

Povestea tumultoasă de dragoste între Kournikova şi Iglesias

Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-au cunoscut în luna decembrie a anului 2001, la filmările videoclipului pentru piesa Escape a solistului latino. Au devenit un cuplu la scurt timp, iar în august 2002 și-au asumat public relația. Totuși, cei doi au ales să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

În anul 2007, Enrique Iglesias a declarat într-un interviu că el și Kournikova s-au căsătorit, dar au divorțat, însă mai târziu a mărturisit că a fost o glumă.

De-a lungul timpului, Enrique Iglesias și Anna Kournikova au afirmat că nu se gândesc să-și oficializeze relația. Cu toate acestea, în anul 2020, fosta sportivă și-a schimbat numele de pe rețelele sociale în „Anna Kournikova Iglesias”, lăsând să se înțeleagă faptul că s-au căsătorit.

 

ADVERTISEMENT