Fotbal intern

În fundul gropii. „Epoca” Negoiţă, cea mai neagră perioadă din istoria „câinilor”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!
16.11.2017 | 23:33
In fundul gropii Epoca Negoita cea mai neagra perioada din istoria cainilor
ADVERTISEMENT

FCSB. VIITORUL LUI… GIGI! Ne-am obişnuit să scriem şi să citim de „Viitorul lui Hagi”. Iată că modelul l-a preluat şi finul „Regelui”. FANATIK-ul de VINERI face „recensământul” ţintelor imberbe ale lui Gigi Becali.

FCSB. GOLGHETER CU NOROC. FCSB are cel mai bun marcator din Liga 1 Betano în lot. Ultima dată când a dat golgheterul competiţiei interne a fost într-un sezon de excepţie în urmă cu… În urmă cu câţi ani, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

În fundul gropii. „Domnia” lui Negoiţă, cea mai neagră perioadă din istoria lui Dinamo 

DINAMO. ÎN FUNDUL GROPII. „Domnia” lui Ionuţ Negoiţă poate fi declarată drept cea mai slabă perioadă din istoria echipei de fotbal din… „Groapa” din Şoseaua „Ştefan cel Mare”. Citiţi argumentele şi comparaţi datele numai în FANATIK-ul de VINERI!

REPORTAJ. ÎN CASA „DIAVOLULUI”. FANATIK a fost la Milano, acasă la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Chiar dacă acum trece printr-o criză de identitate, noua conducere asiatică promite să readucă „Il Diavolo” la cel mai înalt nivel. Un reportaj de excepţie din capitala Lombardiei, numai în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. SEXGATE ÎN IARBĂ. Episodul Ada Hululei, care a dinamitat vestiarul FCSB, este doar o părticică din uriaşul puzzle al scandalurilor sexuale în care au fost implicaţi fotbalişti din toată lumea. FANATIK-ul de VINERI vă prezintă o listă de nume „grele”, de la Beckham la Giroud, care nu şi-au putut ţine pantalonii pe ei în cele mai „interesante” poziţii…

INTERNAŢIONAL. GURA BATE… FOTBALUL ŞI „AFARĂ”! Indiferent de meridiane, sportul-rege a fost terenul de joc al unor… gafe incredibile! Nu în iarbă! La microfon! Sau pe mediile de socializare, că dacă nu eşti „acolo” eşti „mort”! Şi când mâna scrie fără cap, consecinţele… le citiţi în FANATIK-ul de VINERI! FANATIK-ul de VINERI vă prezintă partea a doua a celor mai mari gafe din fotbal! De data aceasta din cel „mare”! Distraţi-vă citindu-le în FANATIK-ul de VINERI! Fotbalişti mari cu gura şi mai mare…

ADVERTISEMENT

MONDEN. LARISA, LINIŞTEA LUI CĂTĂLIN. Cătălin Golofca. Mijlocaşul de 27 de ani „respiră” mai uşor. Chiar dacă a rămas încă la echipa secundă pentru derby-ul cu liderul seriei C2, Progresul Spartac, patronul i-a mai dat o şansă şi Dică vrea să-l folosească în partida europeană cu Viktoria Plzen. Iar bomboana pe tort este superba sa iubită. Cine este aceasta? Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT