Sport

„Era să mor de inimă când ne-a dat gol!” Jucătorul transferat de Rapid care l-a dat pe spate pe Dan Șucu

Unul dintre transferurile din vară de la Rapid l-a dat pe spate pe Dan Șucu, iar acționarul anunță că Micovschi se va întoarce în Giulești de la UTA Arad.
14.03.2024 | 09:47
Era sa mor de inima cand nea dat gol Jucatorul transferat de Rapid care la dat pe spate pe Dan Sucu
„Era să mor de inimă când ne-a dat gol!” Jucătorul transferat de Rapid care l-a dat pe spate pe Dan Șucu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Claudiu Micovschi s-a transferat la Rapid București din Italia, însă Cristiano Bergodi l-a împrumutat la UTA Arad pentru a prinde minute în SuperLiga. Mijlocașul a înscris pe Giulești pentru trupa lui Mircea Rednic și l-a dat pe spate pe Dan Șucu.

Claudiu Micovschi l-a dat pe spate pe Dan Șucu! Când se întoarce la Rapid: „Era să mor de inimă când ne-a dat gol!”

UTA Arad are trei jucători împrumutați de la Rapid București, iar printre aceștia se află și Claudiu Micovschi. Mijlocașul român crescut în Italia s-a adaptat perfect în SuperLiga, iar Dan Șucu îl dorește înapoi în Giulești.

ADVERTISEMENT

Claudiu Micovschi le-a dat gol giuleștenilor, iar Dan Șucu a dezvăluit că era să moară de inimă pe stadion. Mijlocașul l-a dat pe spate în partidele jucate pentru UTA Arad și mărturisește că s-a ridicat la nivelul așteptărilor de la momentul transferului.

„Micovschi în mod cert știam că poate foarte mult, dar nu cred că la Rapid ar fi primit toate șansele pe care le-a primit la Arad. Și-a arătat cu adevărat valoarea și în mod cert va trebui să vină acasă. Tot ce mă interesează este să văd că el a dovedit exact ce ne așteptam să dovedească.

ADVERTISEMENT

Era să mor de inimă când ne-a dat gol pe Giulești, dar asta este meseria lui. Ar fi fost o posibilitate să punem o clauză.”, a spus Dan Șucu la „Suflet de rapidist”, emisiune difuzată live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți.

Cum a trăit Dan Șucu în derby-ul Rapid – FCSB: „Sunt mai entuziast decât ăștia mici”

Dan Șucu a povestit cum a trăit cel mai important meci din viața de patron al Rapidului. Acționarul din Giulești a insistat ca derby-ul cu FCSB să se joace pe Arena Națională, iar decizia s-a dovedit a fi una inspirată.

ADVERTISEMENT

„Și împotriva unui rival tradițional, dar aproape orice meci. Prima dată când a intrat iar Rapid în prima ligă eram invitat de către Victor și Nico să vin la meciuri. Atunci eram implicat într-o oare care măsură în zona de juniori.

Și mă uitam la ei cum se transfigurau, cum sărbătoreau un gol, mi se părea chiar ușor penibil. Era parcă prea exagerat. Acum, în clipa de față, mă comport chiar mai exagerat decât ei atunci când am ocazia.

ADVERTISEMENT

Eu mă mândresc oarecum cu ideea de a încerca să fiu mai echilibrat, de a încerca să nu iau decizii pe picior, rapide, de a fi totdeauna mai așezat, dar uite, când e vorba de un meci, nu reușeșc. Cred că sunt mai entuziast decât ăștia mici, ăștia tineri.

Dar nu mă deranjează. De afară poate că se vede ciudat, dar când ești acolo, pe stadion, lucrurile arată complet altfel”, a declarat Dan Șucu.

Rapid player

ADVERTISEMENT