Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Eram cea mai certată din echipă”. Cum s-a simțit Sorina Grozav cu mama sa antrenoare

Sorina Grozav a dezvăluit la ”Suflet de Rapidist” cum a fost relația cu mama ei, Mariana Tîrcă, în momentele când i-a fost antrenoare.
08.11.2023 | 14:57
Eram cea mai certata din echipa Cum sa simtit Sorina Grozav cu mama sa antrenoare
Sorina Grozav, despre antrenamentele făcute cu mama ei. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorina Grozav (24 de ani), jucătoare de handbal la Rapid, a vorbit despre relația cu mama ei, Mariana Tîrcă, care a fost printre primele ei antrenoare.

Sorina Grozav, despre relația cu mama ei

Mariana Tîrcă este una dintre cele mai importante femei din handbalul românesc. Aceasta a jucat în 335 de meciuri pentru echipa națională, adunând 2043 reușite.

ADVERTISEMENT

Ea a jucat la Rulmentul Brașov, Știința Bacău, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Podravka Koprivnica (Croația) și Anagennisi Artas (Grecia).

Alături de Podravka Koprivnica a cucerit Liga Campionilor în 1996. Ulterior, după retragerea din 200, a devenit antrenoare și a pregătit Oltchim Râmnicu Vâlcea, Rulmentul Brașov, Corona Brașov și Centrul pentru Copii și Juniori Brașov.

ADVERTISEMENT

Sorina Grozav, soția fotbalistului Gicu Grozav și fiica ei, a fost antrenată de ea și spune că, deși unele jucătoare credeau că ea este avantajată, în realitate ea era cea mai certată de mama ei.

Ea spune că asta s-a întâmplat tocmai pentru că mama ei voia să demonstreze că ea nu este avantajată doar pentru că este fiica ei. Nu i-a fost ușor, dar crede că pentru că mama ei a avut un astfel de comportament cu ea, a devenit mai puternică.

ADVERTISEMENT

Cred că au existat (n.r. colege care au crezut că a fost avantajată de mama ei).. Au existat, dar din contră, ea pe mine mă certa cel mai mult, ca să arate că nu sunt preferențiată și ca să arate că, dacă este mama mea, nu voi juca doar din cauza asta.

Eram cea mai certată din echipă. Nu mi-a fost ușor, dar asta m-a ajutat cel mai mult, am devenit mai puternică”, a spus Sorina Grozav, la ”Suflet de Rapidist”.

ADVERTISEMENT

Ar vrea să revină la acele vremuri

Sorina Grozav spune că ar vrea să revină la acele vremuri, deoarece perioada în care era antrenată de mama ei a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei.

”Da, mi-a plăcut perioada când lucram cu ea, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea”, a relatat Sorina Grozav, la emisiunea ”Suflet de Rapidist”.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în premieră, pe Facebook și Youtube, de la ora 10:30, joi.

Cum a lucrat Sorina Grozav cu mama ei, când aceasta îi era antrenoare

ADVERTISEMENT
Tags: