Sport

Erik ten Hag aruncă vina pe jucători după încă o rușine a lui Manchester United. Ferdinand și Scholes au luat foc!

Manchester United a pierdut duelul cu Galatasaray din Champions League și a ajuns la două înfrângeri la rând în primele două etape ale celei mai tari competiții inter-cluburi din lume.
04.10.2023 | 01:17
Erik ten Hag arunca vina pe jucatori dupa inca o rusine a lui Manchester United Ferdinand si Scholes au luat foc
Erik ten Hag aruncă vina pe jucători după încă o rușine a lui Manchester United. Ferdinand și Scholes au luat foc! FOTO: Twitter @ILoveUnitedBR
ADVERTISEMENT

Manchester United are un start greu de sezon. Erik Ten Hag pare să fi scăpat de sub control echipa de pe Old Trafford, care a pierdut primele două meciuri din grupele Champions League.

Criza de la Manchester United continuă

Rasmus Holjund deschidea scorul în minutul 17, după o pasă primită de la Marcus Rahford. Bucuria a ținut doar șase minute pentru britanici. Wilfried Zaha egala în minutul 23, după ce Andre Onana a fost păcălit de balonul care a fost deviat în poarta britanicilor.

ADVERTISEMENT

Rasmus Holjund a dus-o pe Manchester United în avantaj în minutul 67. Galatasaray egala prin Kerem Akturkoglu în minutul 71. Șase minute mai târziu, Casemiro era eliminat, iar turcii primeau penalty.

Icardi a ratat, dar s-a revanșat în minutul 81, când a dat golul de 2-3. Așa s-a scris istoria meciului Manchester United – Galatasaray, din etapa a doua a Grupei A.

ADVERTISEMENT

Ce spune Erik Ten Hag după acest eșec

Erik Ten Hag a comentat eșecul echipei sale, spunând că nu poate controla erorile pe care le fac jucătorii, neforțate, de pe marginea terenului. El a vorbit despre doi dintre jucătorii săi: Hojlund și Rashford.

Este dificil să controlăm totul de pe marginea terenului, dar suntem toți împreună. Facem greșeli colective, dar facem greșeli neforțate.

ADVERTISEMENT

Hojlund este foarte bun și a înscris două goluri foarte bune, dar a fost dezamăgit la final. Depinde doar de Rashford. El are de luat o decizie. Este capabil să ia decizia corectă”, a spus Erik Ten Hag.

Legendele lui Manchester United reacționează nervos

La Manchester United a fost dramă după acest rezultat. Rio Ferdinand nu a putut accepta înfrângerea britanicilor.

ADVERTISEMENT

Ne ducem la culcare. Am fost tăiați ca o bucată de unt cu un cuțit”, a spus Rio Ferdinand, după meciul Manchester United – Galatasaray 2-3.

Fostul jucător pe Old Trafford, care câștiga Champions League alături de ”diavolii roșii” în 2008. A adunat alte șase titluri în Premier League, trei Cupe ale ligii, patru Supercupe și un trofeu FIFA Club World Cup.

Nici Paul Scholes nu a fost prea mulțumit. El spune că echipa a stat bine în teren, însă a criticat dur apărarea pentru prestația din această seară.

Nu cred că Manchester United a evoluat atât de rău astăzi, dar cu siguranță nu au fost suficenți de buni. În ceea ce privește apărarea, a fost o mizerie completă”, a spus și Paul Scholes.

Scholes a jucat toată cariera la Manchester United, din 1994 până în 2013. A adunat două trofee UCL și 11 titluri Premier League alături de echipă în mandatul lui Sir Alex Ferguson.

ADVERTISEMENT