Sport

Erik ten Hag, pus la zid după Bayern – Manchester United 4-3: ”Le-a dat tratamentul tăcut”

Fanii englezi au fost foarte nemulțumiți la finalul partidei Bayern - Manchester United 4-3 și și-au vărsat nervii în principal pe managerul Erik ten Hag.
21.09.2023 | 00:50
Erik ten Hag pus la zid dupa Bayern  Manchester United 43 Lea dat tratamentul tacut
Fanii englezi au fost foarte nemulțumiți la finalul partidei Bayern - Manchester United 4-3 și și-au vărsat nervii în principal pe managerul Erik ten Hag. Sursă foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

”Diavolii roșii” au făcut un joc mult mai modest decât o arată scorul pe Allianz Arena, iar erorile pe care le fac jucătorii în plan defensiv sunt considerate efecte ale unei tactici eronate a tehnicianului olandez.

Erik ten Hag, găsit vinovat pentru eșecul din meciul Bayern – Manchester United 4-3

Fanii nu au mai suportat o nouă umilință și la finalul întâlnirii Bayern – Manchester United 4-3, din prima etapă a fazei grupelor din Champions League l-au luat în colimator pe managerul Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

Suporterii îi reproșează antrenorului că nu reușește să pună pe picioare o echipă care să se poată bate cu succes pentru trofee, în ciuda faptului că s-au făcut investiții importante în jucători în această vară.

Strict pentru meciul de la Munchen, fanii s-au arătat deranjați de faptul că Erik ten Hag nu a folosit toată pauza pentru a le da indicații elevilor săi, în ciuda faptului că Bayern conducea după prima repriză cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Fanii, reacții acide în online

Conform Daily Star, managerul i-a trimis pe teren pe jucătorii lui Manchester United cu cinci minute mai devreme pentru a doua repriză. Momentul a fost unul uluitor, mai ales că bavarezii erau în avantaj, iar camerele de luat vederi l-a surprins pe Bruno Fernandes dându-le indicații mai multor colegi chiar pe teren în așteptarea adversarului.

Decizia lui Erik ten Hag i-a înfuriat pe suporterii lui Manchester United, care consideră că olandezul nu știe ce să se spună jucătorilor săi. ”Ten Hag le-a dat tratamentul tăcut”, a scris un fan pe rețelele de socializare, în timp ce altul a notat: ”O glumă de club”.

ADVERTISEMENT

”L-au aplaudat din nou pe Ten Hag?”, ”Punctualitatea fără rezultate este moartă!” sau ”Toate acestea ca să cedeze în 10 minute din a doua repriză”, sunt alte comentarii ale fanilor furioși.

Presa l-a făcut praf pe Onana

Un alt vinovat pentru eșecul de la Munchen este fără îndoială portarul Andre Onana, achiziționat de Manchester United în această vară de la Inter pentru 52,5 milioane de euro, care a scăpat mingea în poartă la un șut modest ale lui Leroy Sane. Nu este prima gafă a camerunezului.

ADVERTISEMENT

”Când Andre Onana a permis ca șutul lui Leroy Sane să-i alunece pe sub corp, din sistemul de sonorizare al Allianz Arena a răsunat o muzică care despica urechile. Marele cabaret de la Manchester United intrase în oraș și aerul de farsă scăzută era palpabil.

A fost o piesă potrivită de muzică de sărbătoare, deși melodia tematică din Benny Hill ar fi putut fi și mai potrivită. În timp ce camerunezul și-a îngropat capul în gazon, trebuie să se fi întrebat de ce naiba a părăsit Inter Milano pentru a se alătura acestui circ”, a scris The Sun.

ADVERTISEMENT