Sport

Erling Haaland, dat dispărut în Real Madrid – Manchester City 3-3! Val de meme-uri despre norvegian!

Erling Haaland a fost unul dintre jucătorii care s-au văzut cel mai puțin in Real Madrid – Manchester City, scor 3-3, iar internetul este plin de glume la adresa norvegianului.
10.04.2024 | 11:13
Erling Haaland dat disparut in Real Madrid  Manchester City 33 Val de memeuri despre norvegian
Erling Haaland, o fantomă pe Santiago Bernabeu în Real - City 3-3 / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Erling Haaland, atacantul englezilor, a fost unul dintre cei mai slabi contra lui Real și a devenit subiect de glumă pe internet. Real Madrid și Manchester City au remizat într-o partidă cu 6 goluri și două întoarceri de scor.

Erling Haaland, cele mai puține atingeri de pe teren

Erling Haaland a avut cele mai puține mingi atinse din toți jucătorii care au început partida ca titulari. Norvegianul a avut o prestație foarte slabă și a fost notat doar cu 6,4 de SofaScore, alături de Akanji.

ADVERTISEMENT

Atacantul norvegian a atins mingea de doar 20 de ori în cadrul partidei, fiind mare parte absent din jocul englezilor. Haaland a fost integralist, având o atingere la aproximativ 4,5 minute ca medie pe parcursul celor 90 de minute.

Fabio Capello s-a aflat în studioul Sky ca analist sportiv și a discutat despre prestația lui Erling Haaland, favorit la Gheata de Aur. Marele antrenor a spus că nivelul ridicat nu poate atrage atât de multe șanse de gol ca în Premier League.

ADVERTISEMENT

“Când joci împotriva unor echipe de un anumit nivel nu există nicio posibilitatea de a primi mingi în mod regulat ca în campionat. A fost o centrare, apoi nu au ajuns alte mingi (n.r. la Haaland). A avut o singură ocazie și Lunin a salvat-o, apoi nu au fost altele”, a spus Fabio Capello, conform sursei citate.

Fostul mare antrenor l-a pus în balanță cu Haaland pe Bellingham, care a fost folosit ca vârf contra lui City. Capello a spus „La Bellingham am văzut un angajament mare, dar puțină calitate”.

ADVERTISEMENT

Del Piero, fostul mare atacant al lui Juventus, s-a aflat și el în studio-ul Sky și a spus despre Bellingham: “Se pierde un pic după un început uimitor, un pic de proteste excesive în timpul meciului. Trebuie subliniat, însă, că este foarte tânăr și nu a fost un meci ușor pentru că Real Madrid nu a ținut foarte mult mingea și contraatacurile au fost mai des realizate de Vinicius și Rodrygo”.

Haaland, subiect de glume pe internet după meciul catastrofal

Erling Haaland a fost subiect de glume pe internet după ce a avut o prestație slabă. Mulți fani consideră că norvegianul nu este un jucător cu o încredere mare în partidele cu miza, fiind deseori absent.

ADVERTISEMENT

Norvegianul are un sezon bun în UEFA Champions League, unde a reușit să marcheze 6 goluri în 8 partide. Haaland are o medie a prestațiilor de 7,5 în toate partidele de Champions League, mult peste nota obținută contra Realului.

ADVERTISEMENT