Sport

Real Madrid – Manchester City 3-3, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Spectacol total pe Bernabeu! Totul se decide la retur. 

Real Madrid și Manchester City au remizat spectaculos, scor 3-3, în prima manșă a „dublei” din sferturile de finală ale UEFA Champions League.
09.04.2024 | 23:53
Real Madrid  Manchester City 33 in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Spectacol total pe Bernabeu Totul se decide la retur
Real Madrid și Manchester City au remizat spectaculos, scor 3-3, în prima manșă a „dublei” din sferturile de finală ale UEFA Champions League.
ADVERTISEMENT
09-04-2024
17:50

Real Madrid - Manchester City 3-3 (Camavinga 12, Rodrygo 14, Valverde 79 / B. Silva 2, Foden 66, Gvardiol 70)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Real Madrid și Manchester City au făcut spectacol marți seară pe Santiago Bernabeu. Cele două formații au remizat, scor 3-3. Atât echipa lui Carlo Ancelotti, cât și trupa lui Pep Guardiola au fost la conducere, însă partida s-a terminat la egalitate. 

Min. 79: GOOOL Real Madrid! Federico Valverde restabilește egalitatea. Internaționalul uruguayan înscrie direct din voleu. 

Min. 70: GOOL Manchester City! Gvardiol își face preluare largă în primă fază. Totuși, fundașul trimite puternic în plasă cu o execuție de efect. 

Min. 66: GOOL Manchester City! Phil Foden își pune mingea pe piciorul stâng la marginea careului. Balonul se duce în vinclul porții lui Lunin. 

Min. 48: Grealish a șutat din interiorul careului, însă mingea s-a dus mult peste poartă. 

Min. 42: Vinicius Jr. are o cursă genială, însă șutul atacantului brazilian este reținut de Ortega. 

Min. 14: GOOL Real Madrid! Rodrygo înscrie după o pasă excelentă venită de la Vinicius Jr. 

Min. 12: GOOOL Real Madrid! Camavinga restabilește egalitatea cu un șut deviat. 

Min. 6: Erling Haaland șutează din unghi. Mingea este respinsă de Lunin. 

Min. 2: GOOL Manchester City! Bernardo Silva îl învinge pe Lunin cu un șut pe jos din lovitură liberă. 

Min. 1: Partida a început!

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Tchouameni, Rudiger, Mendy – Camavinga, Kroos, Valverde – Bellingham – Rodrygo, Vinicius Jr.
Rezerve: Kepa, Fran Garcia, Militao, Nacho, Modric, Joselu, Fran, Lucas Vazquez, Ceballos, Brahim, Guler.
Antrenor: Carlo Ancelotti.

Manchester City: Ortega – Akanji, Dias, Stones, Gvardiol – Rodri, Kovacic – Foden, Bernardo Silva, Grealish – Haaland.
Rezerve: Ederson, Carson, S. Gomez, Rico, Nunes, Susoho, Bobb, Doku, De Bruyne, J. Alvarez.
Antrenor: Pep Guardiola.

Surpriza cea mare a produs-o Pep Guardiola! Antrenorul lui Manchester City a decis să-l lase pe bancă pe De Bruyne!

Faza sferturilor de finală din Liga Campionilor propune o adevărată “finală“. Real Madrid – Manchester City aduce față în față doi manageri fantastici, dar și două dintre principalele favorite la câștigarea competiției.

Real Madrid – Manchester City, live video online, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

“Galacticii“ sunt aproape siguri de un nou titlu câștigat în La Liga, însă în Liga Campionilor au de tras pentru a câștiga cel de-al 15-lea trofeu din istoria clubului. Elevii legendarului Ancelotti îi întâlnesc din nou pe băieții lui Pep Guardiola!

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au înfruntat și în ediția precedentă a UCL. Atunci, ele s-au întâlnit în semifinale, iar City s-a impus cu 5-1 la general. A fost 1-1 pe Santiago Bernabeu și 4-0 pentru englezi, pe Etihad Stadium.

Partida de astăzi îi găsește pe cei de la City într-o situație delicată, lupta pentru titlul din Premier League fiind complicată de rezultatele din ultima etapă. “Cetățenii“ sunt pe locul 3 în prezent, la un punct de liderul Arsenal și de Liverpool.

ADVERTISEMENT

Totuși, Guardiola vrea din nou să câștige o triplă similară cu cea din 2023. City este, încă, implicată și în FA Cup, unde va juca cu Chelsea în semifinale.

Cine transmite la TV partida Real Madrid – Manchester City

Ca de fiecare dată în Liga Campionilor, meciurile granzilor continentului se văd și la televizor, în România. Partida dintre “galactici“ și Manchester City va fi transmisă în direct pe Digisport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Meciul poate fi vizionat și pe site-ul FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. De altfel, vă vom ține la curent cu desfășurarea tuturor partidelor din această fază a UCL, în timp real!

Programul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor

De la aceeași oră, se joacă un alt meci extrem de tare la Londra, iar mâine sunt programate alte două partide foarte atractive pentru microbiști.

ADVERTISEMENT

Marți, 9 aprilie

  • ora 22:00 Real Madrid – Manchester City (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 22:00 Arsenal – Bayern Munchen (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)

Miercuri, 10 aprilie

  • ora 22:00 Atletico Madrid – Borussia Dortmund (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 22:00 PSG – Barcelona (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Cote pariuri la meciul Real Madrid – Manchester City

Favorită la victorie în meciul de pe Santiago Bernabeu este echipa oaspete, conform caselor de pariuri. Manchester City are cota 2,60 la victorie, în timp ce remiza este cotată cu 3.40.

Succesul “galacticilor“, care nu au pierdut niciun meci pe teren propriu, în acest sezon, est ecotat cu 2,70. Cu siguranță pariorii vor avea câteva dileme, înainte de a decide pronosticul pentru această partidă.

Real Madrid – Manchester City, live stream, 22:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Carlo Ancelotti nu va putea conta în această partidă pe David Alaba și Thibaut Courtois. Ambii fotbaliști se confruntă cu accidentări la genunchi. De la City vor lipsi fundașii Nathan Ake și Kyle Walker.

Arbitrul meciului de pe Santiago Bernabeu va fi francezul Francois Letexier. Returul se va disputa la Manchester miercuri, 17 aprilie, de la 22:00.

ADVERTISEMENT