Fotbal intern

Eroii lui Poli Iași din victoria cu Craiova şi-au luat revanşa după umilinţa din campionat: ”Nu ne-a picat bine acel 2-5”

04.03.2020 | 22:53
Eroii lui Poli Iasi din victoria cu Craiova siau luat revansa dupa umilinta din campionat Nu nea picat bine acel 25
ADVERTISEMENT

Poli Iași a realizat surpriza sferturilor de finală ale Cupei României. Elevii lui Mircea Rednic au făcut cel mai bun meci din 2020 și au eliminat-o pe Universitatea Craiova, nimeni alta decât gazda finalei și una dintre marile favorite la trofeu.

Breeveld și Horșia şi-au luat revanşa cu Craiova după umilinţa din campionat

Breeveld, cu o ”dublă” în startul și în finalul meciului, și Horșia, cu o execuție de generic înainte de pauză, au anulat o altă ”dublă”, a lui Dan Nistor, și au trimis pe Poli Iași în careul de ași.

ADVERTISEMENT

După meci, cei doi jucători din echipa lui Mircea Rednic s-au declarat bucuroși pentru calificare, dar mai ales pentru faptul că și-au luat revanșa în fața oltenilor, care îi învingeau cu 5-2 în campionat.

”Am dorit să mergem mai departe in Cupă. Suntem foarte bucuroși de acest succes. Din nou am avut emoții, dar acum a fost bine pentru noi.

ADVERTISEMENT

Sunt mulțumit că am reușit să ajut echipa, dar sâmbătă ne așteaptă alt meci. Ne-am luat revanșa, dar noi vrem să mergem cât mai departe în Cupă.

Fiecare meci este o finală pentru noi. Trebuie să urcăm și în campionat, Am intrebat arbitrul cat mai avem să vedem dacă reușim să marcă și noi un gol”, a spus Breeveld după meci.

ADVERTISEMENT

Horșia: ”Nu ne-a picat bine acel 2-5”

În minutul 43 al disputei de pe stadionul ”Emil Alexandrescu, puștiul Ovidiu Horșia a făcut 2-0 pentru Poli Iași cu un gol de generic: foarfecă laterală fără speranțe pentru Mirko Pigliacelli.

La finalul partidei, jucătorul de 19 ani s-a declarat bucuros pentru faptul că el și colegii săi și-au luat revanșa în fața oltenilor.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci foarte greu. Știam că ei pasează foarte bine la mijloc, dar am dat dovadă că suntem uniți. A fost o execuție frumoasă, mai încerc și la antrenamente.

Mă bucur că Șerban mi-a pus-o pe tavă. E bine că am învins pentru că nu ne-a picat bine acel 2-5 din campionat. Când ne-au egalat mi s-au înmuiat genunchii, apoi m-am descătușat.

Cu această victorie sper că am spart gheata. Au rămas cele mai bune echipe E normal să visăm și la trofeu. Urmează un meci foarte greu în play-out, cu Dinamo. Jucăm acasă, dar dacă jucăm ca astăzi nu putem avea probleme”

ADVERTISEMENT
Tags: