Fotbal intern

Esbjerg acuză FCSB că nu a plătit transferul lui Adrian Petre. Reacţia EXCLUSIVĂ a lui Gigi Becali: „Mai virăm o dată banii”

17.03.2020 | 18:56
Esbjerg acuza FCSB ca nu a platit transferul lui Adrian Petre Reactia EXCLUSIVA a lui Gigi Becali Mai viram o data banii
ADVERTISEMENT

FCSB este acuzată de Esbjerg, care ar fi formulat o plângere la FIFA, că nu a achitat banii pentru transferul lui Adrian Petre. Gigi Becali a declarat, pentru FANATIK, că Valeriu Argăseală se ocupă de astfel de sarcini la club și, dacă există o problemă în cazul transferului banilor către clubul danez, se va rezolva în perioada următoare,

Esbjerg, litigiu la FIFA cu FCSB

Adrian Petre a fost transferat de FCSB de la Esbjerg în iarnă, pentru aproximativ 800.000 de euro, însă danezii acuză că formația patronată de Gigi Becali nu a achitat suma până la data prevăzută în contract, 21 februarie, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

Esbjerg ar fi deschis și un proces la FIFA din cauza neprimirii banilor de la FCSB, dar Gigi Becali a declarat, pentru FANATIK, că nu cunoaște să existe probleme de acest gen în cazul transferului lui Adrian Petre, însă, dacă sunt, se vor rezolva în perioada următoare.

Eu nu am cunoștință despre ce spun danezii, că ne-au reclamat din cauza transferului lui Adrian Petre. Vali Argăseală se ocupă de plăți, de chestiunile acestea.

ADVERTISEMENT

Dar dacă ei nu și-au primit banii pe Adrian Petre, să stea liniștiți, că o să-i primească. Îi mai virăm încă o dată”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Adrian Petre, fără gol la FCSB

Transferul lui Adrian Petre a fost privit ca o adevărată lovitură reușită de FCSB în perioada de mercato din iarnă, însă internaționalul de tineret nu a reușit să impresioneze în primele meciuri jucate în tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre a fost titular pentru FCSB în meciurile cu Chindia Târgoviște, FC Botoșani și Hermannstadt, însă a fost schimbat de fiecare dată la pauză.

Mai mult, în primele două partide disputate sub comanda lui Bogdan Vintilă a avut două ocazii uriașe, ratând de fiecare dată cu poarta goală în față.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani are Adrian Petre
  • 0 goluri a marcat atacantul în trei meciuri la FCSB