Fotbal intern

Adrian Petre, transfer la FCSB! Gigi Becali a dat lovitura în finalul perioadei de mercato. A semnat pe 4 ani și jumătate. Primele imagini cu fotbalistul. EXCLUSIV

17.02.2020 | 20:13
Adrian Petre transfer la FCSB Gigi Becali a dat lovitura in finalul perioadei de mercato A semnat pe 4 ani si jumatate Primele imagini cu fotbalistul  EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dat marea lovitură pe finalul perioadei de mercato. FANATIK a aflat că FCSB a reuşit transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg, iar suma pentru care s-a făcut această mutare este de aproximativ 1.000.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,24 este cota pentru ”0-1 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 17 februarie, ora 20:06 / Adrian Petre a fost prezentat oficial de FCSB, iar pe pagina de Facebook au apărut primele fotografii cu tânărul atacant în tricoul vicecampioanei României, alături de mesajul: Bine ai venit, Adrian Petre!

„FCSB anunță transferul lui Adrian Petre, de la EfB, din prima ligă daneză. Atacantul în vârstă de 22 de ani, care a efectuat luni vizita medicală, va purta tricoul cu numărul 19. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre a făcut primele declarații din postura de atacant la FCSB și a mărturisit că este bucuros de alegerea făcută: „Sunt mulțumit că am ajuns la clubul cu cei mai mulți suporteri din România.

O fac la vârsta și maturitatea necesară să înțeleg importanța acestei noi etape din cariera mea și asigur întreaga suflare roș-albastră că vin cu gândul de a deveni unul dintre jucătorii de referință ai acestui minunat club în următorii ani”.

Adrian Petre la FCSB. Sursă foto: Facebook
Adrian Petre la FCSB. Sursă foto: Facebook

UPDATE, 17 februarie, ora 15:15 / Transferul lui Adrian Petre a intrat în linie dreaptă. Pentru a fi siguri de mutarea la FCSB, oficialii clubului au cerut ”cartea verde”, iar actele se vor face diseară sau mâine. A semnat pe 4 ani și jumătate cu vicecampioana României.

Tot azi, FCSB l-a înregistrat la LPF  și pe George Miron.


UPDATE, 16 februarie, ora 18:38 / Adrian Petre va face vizita medicală şi va semna cu FCSB luni, după derby-ul cu Dinamo. Tânărul fotbalist a fost dorit insistent de Gigi Becali și va reprezenta o opțiune bună pentru atacul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Adrian Petre, transfer la FCSB

Contactat de FANATIK, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a confirmat transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg: “Gata! Am semnat cu Petre pe un an şi jumătate. Mă bucur mult că am reuşit să îl luăm”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Managerul clubului danez Esbjerg, Jimmi Nagel Jacobsen, a declarat în presa locală că Adrian Petre are acceptul oficialilor să negocieze cu ce echipă dorește.

ADVERTISEMENT

”Situația sa se va clarifica până luni”

”Nu pot să confirm dacă Petre este sau nu în drum spre România, dar situația sa se va clarifica până luni, cand se încheie perioada de transferuri din România”, a spus Jimmi Nagel Jacobsen.

Tot presa din Danemarca notează că internaționalul român de tineret nu mai intră în vederile antrenorului Lars Olsen, venit de puțin timp la echipă. DE altfel, Adrian Petre nu a fost reținut în lot pentru meciul de vineri seară cu FC Copenhaga.

Becali l-a vrut și în vară

Atacantul Adrian Petre mai avea contract cu Esbjerg, formație la care a ajuns pe 1 iulie 2017, până pe 30 iunie 2021. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost pe lista lui Gigi Becali și înainte să plece în Danemarca, când juca pentru UTA Arad, iar în iunie 2019 i s-a cerut 3.000.000 de euro pentru el.

Gigi Becali a încercat să îl transfere pe Adrian Petre şi imediat după Campionatul European de tineret din Italia de vara trecută. Finanţatorul FCSB spunea la acel moment că a oferit un milion de euro, dar danezii au cerut trei milioane.

Petre, 5 goluri în acest sezon pentru Esbjerg

La finalul lunii ianuarie, Mihai Stoica anunțase că interesul pentru Adrian Petre a scăzut„Nu știu dacă va veni Adrian Petre, el este un jucător care nu joacă titular la Esbjerg. Noi i-am făcut o ofertă oficială, dar interesul nostru nu mai este atât de mare”.

Adrian Petre a jucat 19 meciuri pentru Esbjerg în actualul sezon și a reușit să înscrie 5 goluri în toate competițiile.

ADVERTISEMENT