Fotbal international

Video şoc! Espanyol – Real Madrid 1-0! Golul, marcat în minutul 90+4

Espanyol - Real Madrid 1-0, în primul meci din etapa a 26-a din Primera Division. Galacticii, învinşi în minutul 90+4
27.02.2018 | 23:10
Video soc Espanyol  Real Madrid 10 Golul marcat in minutul 904
ADVERTISEMENT

UPDATE. Espanyol a dat lovitura, învingând pe Real Madrid cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Gerard Moreno în prelungirile meciului. Real Madrid rămâne pe locul 3, la şapte puncte de Atletico Madrid, ocupanta locului doi, şi la ani lumină distanţă (14 puncte) de liderul Barcelona. Video mai jos cu golul lui Moreno. 


UPDATE, ora 20:30 / Zinedine Zidane a decis să-i titularizeze pe Achraf Hakimi şi Marcos Llorente pentru meciul cu Espanyol – VEZI ECHIPELE DE START ÎN WIDGET.

ADVERTISEMENT

După ce a marcat două goluri în meciul din weekend cu Deportivo Alaves, Zinedine Zidane a decis să-l menajeze pe Cristiano Ronaldo la meciul din această seară şi nu l-a convocat în lotul care a făcut deplasarea la Barcelona. VEZI AICI MECIUL ONLINE

”Este important ca Ronaldo să fie mereu la potenţial maxim şi pentru asta mai are nevoie şi de odihnă. Sezonul este foarte lung, iar la vară el va merge la Cupa Mondială. Nu ar trebui să se gândească până acolo, dar am fost fostbalist şi ştiu ce înseamnă o Cupă Mondială”, a declarat Zidane.

ADVERTISEMENT

Espanyol – Real Madrid LIVE STREAM Primera. Zidane va fi lipsit de Modric, Marcelo şi Kroos

Espanyol – Real Madrid LIVE STREAM Primera. Pe lângă menajarea lui Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane nu-i va avea la dispoziţie în partida cu Espanyol Barcelona pe accidentaţii Luka Modric, Marcelo şi Toni Kroos.

Espanyol – Real Madrid LIVE STREAM Primera. Zidane a vorbit despre accidentarea lui Neymar, deşi a preciat că nu se gândeşte încă la returul cu PSG: ”Nu îmi place să văd jucători accidentaţi şi de aceea mi-aş dori ca Neymar să joace împotriva noastră”.

ADVERTISEMENT

Tags: