Sport

Spectacol în tribune la AC Milan – Inter! Modul unic prin care gazdele au ironizat titlul cu numărul 20 al „nerazzurrilor”. Foto

Suporterii au pus în scenă un adevărat spectacol în tribune la AC Milan - Inter. Galeriile ambelor formații au adus ironii la adresa echipei rivale.
22.04.2024 | 23:39
Spectacol in tribune la AC Milan  Inter Modul unic prin care gazdele au ironizat titlul cu numarul 20 al nerazzurrilor Foto
Scenografie spectaculoasă a galeriei lui AC Milan la derby-ul cu Inter.
ADVERTISEMENT

Suporterii lui AC Milan și Inter au afișat două scenografii impresionante în startul derby-ului programat în etapa a 33-a din Serie A. „Rossonerii” au ironizat performanța rivalilor de la Inter, de a câștiga titlul cu numărul 20 în Italia.

Spectacol în tribune la AC Milan – Inter! Modul unic prin care gazdele au ironizat titlul cu numărul 20 al „nerazzurrilor”

Suporterii lui AC Milan și Inter au ieșit la rampă încă din startul derby-ului de pe San Siro. Atât galeria gazdelor, cât și cea a oaspeților au afișat scenografii spectaculoase în culorile tradiționale. Ironiile nu au lipsit în duelul galeriilor.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui AC Milan au ironizat titlul cu numărul 20 pe care Inter se pregătește să-l pună în vitrină. Astfel, galeria echipei lui Stefano Pioli a pregătit o scenografie în toată peluză în care i-au asemănat pe „nerazzurri” cu niște șoareci.

În coregrafie apare și o doamnă care face curățenie și care înlătură un „șoarece al lui Inter”. „Nothing changes” (n.r. nimic nu se schimbă) este mesajul pe care fanii „rossonerilor” l-au afișat coregrafiei.

ADVERTISEMENT

Șoarecele gonit de femeia responsabilă cu curățenia plutește cu parașuta și ține în mână o stea care semnifică ultimele 10 titluri câștigate de Inter. Șoarele este izgonit în locul unde se află alți șoareci care țin o stea în mână și care reprezintă primele 10 titluri ale lui Inter.

Scenografie spectaculoasă a galeriei lui AC Milan la derby-ul cu Inter.
Scenografie spectaculoasă a galeriei lui AC Milan la derby-ul cu Inter.

Inter a răspuns printr-o scenografie spectaculoasă

Răspunsul dat de Inter a fost pe măsură. Deși scenografia a fost mai mică, ultrașii echipei lui Simone Inzaghi au pus în scenă o imagine spectaculoasă. Un suporter al „nerazzurrilor” este asemănat cu un clarvăzător care ghicește în globul de cristal.

ADVERTISEMENT

„Îl nostro destino, il vostro incubo. (n.r. Destinul nostru, coșmarul vostru)”, a fost mesajul galeriei lui Inter la derby-ul cu AC Milan. Finalistă în UEFA Champions League în sezonul precedent, Inter are nevoie de victorie cu AC Milan pentru a-și asigura matematic titlul cu numărul 20 încă după etapa a 33-a din Serie A.

Victoria ar fi cu atât mai mare cu cât Inter va obține titlul matematic chiar pe terenul marilor rivali de la AC Milan. Mai mult decât atât, AC Milan și Inter au în palmares ambele câte 19 titluri. „Nerazzurrii” urmează să cucerească în actuala stagiune titlul cu numărul 20.

ADVERTISEMENT
Scenografie spectaculoasă a galeriei lui Inter la derby-ul cu AC Milan.
Scenografie spectaculoasă a galeriei lui Inter la derby-ul cu AC Milan.

În cele din urmă, fotbaliștii lui Inter vor fi premiați în ultimul meci jucat pe teren propriu în acest sezon. Pe 19 mai, trupa lui Simone Inzaghi o înfruntă pe Lazio pe „Giuseppe Meazza”. În schimb, Inter va sărbători titlul alături de suporteri, iar autocarul descoperit cu fotbaliști se va plimba în oraș în cursul zilei de marți, 23 aprilie.

ADVERTISEMENT