Sport

“Made in Romania” s-a auzit în vestiarul lui Inter! Reacția lui Ionuț Cercel după ce campioana din Serie A a petrecut pe muzica sa. Update

”Made in Romania" s-a auzit în vestiarul lui Inter după victoria cu AC Milan, scor 2-1, în etapa a 33-a din Serie A, care a însemnat câștigarea titlului. Reacția lui Ionuț Cercel.
23.04.2024 | 21:34
Sărbătoarea celor de la Inter după ce au câștigat al 20-lea titlu din istorie în Italia.
ADVERTISEMENT
23-04-2024
18:41

Ionuț Cercel, prima reacție după ce Inter a petrecut pe muzica sa

Ionuț Cercel s-a arătat încântat de faptul că jucătorii lui Inter Milano au ales să sărbătorească pe melodia sa ”Made in Romania” câștigarea unui nou titlu în Serie A.

”În urmă cu mulți ani melodia mea ‘Made in Romania’ începea cu ‘Pentru cei nu mă cunosc sunt Ionuț Cercel, băiatul lui Petrică Cercel’. Ăsta am fost, ăsta am rămas, ăsta voi fi toată viața mea cât voi trăi pe acest pământ. Țin să mulțumesc pentru tot ce se întâmplă cu melodia asta ‘Made in Romania’.

Echipa de fotbal Internazionale Milano a sărbătorit aseară, la ea în vestiar, câștigarea titlului. Nu prea le am cu fotbalul, eu sunt cu muzica și-atât. Dar e o mare bucurie în suflet pentru că știu cât de mare este această echipă! Nu pot decât să mă bucur că ei în vestiar s-au bucurat și-au dansat pe melodia mea, ‘Made in Romania’.

Sunt și oameni cărora nu le convine că melodia asta e pe tot globul! Îi iubesc și îi respect și le mulțumesc pentru absolut tot. Mulțumesc lui Dumnezeu și mulțumesc tatălui meu și tuturor oamenilor cărora le place această melodie a mea”, a spus Ionuț Cercel, într-un clip postat pe contul de Facebook.

 

Inter și-a respectat statutul de favorită și a învins-o pe AC Milan în deplasare, scor 2-1, în etapa a 33-a din Serie A. Victoria a cântărit enorm pentru formația antrenată de Simone Inzaghi. Inter a câștigat matematic titlul cu numărul 20 după victoria de pe San Siro, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului.

Imaginile bucuriei după succesul campioanei Inter în Serie A

Inter a câștigat derby-ul cu AC Milan, scor 2-1, în etapa a 33-a din Serie A. Acerbi și Thuram au înscris pentru „nerazzurri”, în timp ce Tomori a redus din diferență și a stabilit scorul final. Finalul de pe San Siro a fost unul nebun. Jucătorii celor două rivale s-au încăierat, iar Theo Hernandez, Davide Calabria (ambii AC Milan), dar și Denzel Dumfries (Inter) au primit direct cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Astfel, trupa lui Simone Inzaghi a ajuns la 86 de puncte în 33 de etape, la 17 puncte avans de locul 2 ocupat de AC Milan, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului. Atmosfera de sărbătoare s-a instalat în tabăra lui Inter după fluierul de final.

Inter a cucerit titlul cu numărul 20 și și-a trecut a doua stea pe siglă. Toată banca „nerazzurrilor” a zburdat pe teren, iar jucătorii au fost surprinși în lacrimi. De cealaltă parte, suporterii lui AC Milan, gazdă la meciul de luni seară, au privit neputincioși sărbătoarea rivalilor.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Inter au sărbătorit titlul în vestiar pe maneaua “Made in Romania” a lui Ionuț Cercel. Melodia a devenit virală pe rețelele de socializare în ultimele luni. Imaginile de mai jos au fost înregistrate de cei de la tikitaka.ro.

Inter a sărbătorit pe Made in Romania

Simone Inzaghi, primul titlu din cariera de antrenor

După o lungă perioadă de așteptare, Simone Inzaghi a cucerit primul titlu din cariera de antrenor. Tehnicianul care a dus-o pe Inter până în finala UEFA Champions League în sezonul precedent s-a bucurat ca un copil la finalul derby-ului cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

Simone Inzaghi a mers în dreptul galeriei lui Inter și a sărbătorit titlul alături de suporteri și jucători. Totodată, antrenorul italian a fost surprins făcându-și un selfie și vorbind prin apel video.

Pe lângă titlul obținut cu Inter în actuala stagiune, Simone Inzaghi mai are în palmares pe banca „nerazzurrilor” două Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. „Această victorie reprezintă consacrarea lui Simone. El câștigase deja Cupele, dar scudetto este scudetto. Merită”, a spus Filippo Inzaghi, fratele antrenorului de la Inter, citat de Corriere dello Sport.

ADVERTISEMENT

Petrecerea lui Inter a continuat la vestiare

Petrecerea lui Inter după câștigarea titlului cu numărul 20 a continuat la vestiare. „Suntem Milano!”, au strigat în cor jucătorii lui Simone Inzaghi. Pentru a împiedica sărbătoarea lui Inter, organizatorii meciului de pe San Siro au încercat să dea muzica tare.

“Am muncit mult, am suferit mult. Dedic victoria familiei mele, soției și copiilor mei, care sunt în Argentina. Coechipierilor mei. Al doilea campionat? Dublă fericire”, a spus Lautaro Martinez.

ADVERTISEMENT