Life

Este cel mai vizionat clip de pe Youtube. N-ai să crezi niciodată ce video a strâns aproape 12 miliarde de vizualizări

Cel mai vizionat clip de pe YouTube nu aparține unui artist celebru și nici nu are niște imagini chiar atât de interesante. Totuși, a strâns aproape 12 miliarde de vizualizări.
13.01.2023 | 11:41
Este cel mai vizionat clip de pe Youtube Nai sa crezi niciodata ce video a strans aproape 12 miliarde de vizualizari
Este cel mai vizionat clip de pe YouTube. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Cele mai vizionate clipuri de pe YouTube au miliarde de vizualizări. Unele sunt mai vechi, dar încă apreciate de publicul larg, în timp ce altele sunt complet neașteptate.

Top 10 cele mai vizionate clipuri de pe YouTube

Top 10 cele mai vizionate clipuri de pe YouTube este unul extrem de variat, iar în ordine crescătoare, pe locul 10 avem celebra piesă “Gangnam Style” de Psy cu nu mai puțin de 4,85 de miliarde de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că deși a trecut ceva timp de la lansare, “Gangnam Style” a petrecut 1.689 de zile ca cel mai vizionat videoclip de pe YouTube și nimeni altcineva nu s-a apropiat încă de acest record.

Pe locul 9, surprinzător, ave un videoclip educațional pentru copii. Este vorba despre “Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm” de Miroshka TV, cu 4,69 miliarde de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Clipul este o animație care folosește ouă pentru a-i învăța despre culori, așa că nu e de mirare de ce mulți părinți aleg să îl urmărească.

Pe locul 8 avem o melodie celebră. Este vorba despre “Uptown Funk” de Mark Ronson, cu Bruno Marș, cu 4,72 miliarde de vizualizări. Deși este din 2017, este unul dintre videoclipurile mai noi din această listă.

ADVERTISEMENT

Următorul loc este ocupat de un videoclip educațional, care de asemenea este destinat copiilor. Este vorba despre “Phonics Song with Two Words”, de ChuChu TV, care a strâns 4,95 miliarde de vizualizări.

În acest videoclip, cântecul este folosit pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă cuvintele și alfabetul.

ADVERTISEMENT

Piesa lui Ed Sheeran, “Shape of You”, în top 5 cele mai vizualizate clipuri de pe YouTube

Locul 6 este ocupat tot de un videoclip destinat copiilor. Vorbim despre “Bath Song” de Cocomelon – Nursery Rhymes, cu 5,67 miliarde de vizualizări.

În acest clip auzim mai degrabă un cântec pentru copii, cu animații, despre cum se face baie.

Pe locul 5 lucrurile arată mai bine. Aici găsim faimoasa piesă ”See You Again” de Wiz Khalifa, cu Charlie Puth, care a reușit să adune 5,67 miliarde de vizualizări.

Locul 4 din topul celor mai urmărite clipuri de pe YouTube este ocupat de Ed Sheeran, cu “Shape of You”, care a adunat 5,83 miliarde de vizualizări.

Topul variază din nou, pentru că pe locul 3 găsim o animație virală. Este vorba despre “Johny Johny Yes Papa” de LooLoo Kids, care a înregistrat 6,5 miliarde de vizualizări.

Surprinzător, pe locul 2 avem piesa “Despacito” de Luis Fonsi, cu Daddy Yankee, cu 7,99 miliarde de vizualizări. Trebuie menționat faptul că această piesă a fost pe locul 1 în topul celor mai vizualizate de pe YouTube timp de 1.186 de zile.

Clipul de pe YouTube care are peste 11 miliarde de vizualizări

Cea mai mare surpriză este însă pe locul 1. Cel mai vizionat clip de pe YouTube nu este o piesă, ci un videoclip pentru copii, care este intitulat “Baby Shark Dance” de Pinkfong Kids’ Songs & Stories.

Câte vizualizări a strâns acest clip? 11,54 miliarde de vizualizări, aproape dublu față de piesa lui Ed Sheeran. Melodia este însă una care cu siguranță va rămâne oricui în cap.

Acesta este și motivul pentru care la un moment dat a devenit virală și continuă și în prezent să atragă nenumărate vizualizări, de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT
Tags: