Life

Este însărcinată! Vedeta a ținut sarcina ascunsă: „Ne pregătim să devenim părinți”

O vedetă de la noi a dat vestea cea mare! Este însărcinată și urmează să devină mămică, dar a ținut totul ascuns până acum.
15.11.2023 | 08:04
Este insarcinata Vedeta a tinut sarcina ascunsa Ne pregatim sa devenim parinti
O vedetă de la noi este însărcinată pentru a treia oară. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Like Creața a făcut un anunț la care puțini se așteptau. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit de curând și a anunțat că urmează să devină mămică pentru a treia oară.

Like Creața este gravidă pentru a treia oară

Cristina Lupu s-a făcut remarcată în mediul online prin intermediul trupei Like One, pe care a format-o cu Ruxi, câștigătoare Bravo, ai stil!. Cele două obișnuiau să publice videoclipuri amuzante pe internet, dar odată cu prietenia lor s-a încheiat și proiectul.

ADVERTISEMENT

Chiar și separat, publicul a continuat să le îndrăgească și să le susțină indiferent de ce au făcut în plan profesional. Like Creața, așa cum este cunoscută, a participat și la Chefi la Cuțite.

Totodată, ea s-a axat pe viața de familie. Vedeta este mămică acum, iar la finalul anului 2021 a luat pe toată lumea prin suprindere când a anunțat că este din nou gravidă, la doar câteva luni de la nașterea primei fetițe.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita creatoare de conținut a anunțat încă de atunci că nu are de gând să se oprească, astfel că, după ce în luna martie a anului trecut a adus pe lume al doilea copil, a dat vestea cea mare.

S-a căsătorit de curând

Cristina Lupu, care anul acesta s-a și căsătorit cu alesul inimii sale, a publicat câteva fotografii în rochie de mireasă, surpriza fiind că aceasta se mula perfect pe burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

În culmea fericirii, fosta concurentă a concursului de la Antena 1 a dezvăluit că ea și soțul său urmează să devină părinți pentru a treia oară. De fapt, au mai rămas doar câteva zile până când își va ține copilașul în brațe.

like creata gravidă a treia oara rochie de mireasă buchet iarbă mănăstire
Like Creața este gravidă din nou.
Sursa foto: Facebook

„În urmă cu o lună și jumătate… Acum ne pregătim să devenim din nou părinți. Peste câteva zile se mărește familia”, este mesajul publicat de viitoarea mămica pe pagina de Facebook. 

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, fanii s-au grăbit să o felicite și să îi ureze naștere ușoară. „Tot fetiță?. „Felicitări!. „Sunteți superbi”. „Sănătate multă și fericire”. „Sarcină ușoară”. „Nu numai că nu e ușor să fii mămică de trei, dar nu e ușor să fii mămică de trei cu distanță așa mică între ei”, sunt câteva dintre mesajele primite de Cristina Lupu.

ADVERTISEMENT