Life

Este pontul verii 2023. Cazare într-o vilă de vis, în Tenerife. Costă cât parcarea în Mamaia și are piscină tip infinity, peisaje ireal de frumoase, hamace și jacuzzi

Pentru cei care vor o cazare într-o vilă de vis, în Tenerife, pontul verii este chiar aici. Prețul pentru o noapte de cazare costă cât parcarea în Mamaia.
13.05.2023 | 09:00
Este pontul verii 2023 Cazare intro vila de vis in Tenerife Costa cat parcarea in Mamaia si are piscina tip infinity peisaje ireal de frumoase hamace si jacuzzi
Vacanță de vis în Tenerife, mai ieftină ca parcarea de la Mamaia. Sursă foto: calatorinbascheti.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tenerife este una dintre cele mai apreciate destinații. Chiar și așa, mulți români se tem să meargă acolo din cauza prețurilor. Aflați însă că sunt și locații de vis, mult mai accesibile, iar dovada clară o veți vedea în rândurile următoare.

Cazare de vis și prețuri neașteptate într-o destinație îndrăgită de români

Dacă plănuiești o vacanță de vis în Tenerife vara asta și cauți cazare într-o vilă de povestit nepoților, află că acest lucru este posibil și cu bani puțini. Iar asta o spune chiar o persoană care este un oaspete frecvent în Tenerife. Aceasta a spus cât costă cazarea aici, ce facilități există, dar și cum arată o astfel de locație. Și da, există conceptul de cazare ieftină în Tenerife.

ADVERTISEMENT

Potrivit calatorinbascheti.ro, locația de vis, care este mai ieftină și decât parcarea în Mamaia, îi aparține unui român. Cu alte cuvinte, aceasta se găsește destul de greu online, astfel că mulți care decid să o caute ar putea întâmpina dificultăți.

Vila de lux este situată în Guia de Isora, Tenerife, iar sursa citată arată că acolo se văd cele mai frumoase apusuri din lume. Cazarea este situată la 25 de minute distanță față de aeroportul Tenerife Sud, iar în jurul ei se află numeroase plantații de banane bio.

ADVERTISEMENT

Piscină tip infinity într-o cazare ieftină, în Tenerife

Cât despre aspectul vilelor, aceste sunt spațioase, au un design modern și mai mult de atât, oferă mai tot ceea ce ar putea să își dorească cineva. Cei care vor să facă un grătar cu privire la Atlantic o pot face lejer, iar mai apoi să se bucure de o baie în jacuzzi.

Iar pentru copii și nu numai există o pisică, dar și hamace. În vile există apartamente spațioase de aproape 50 de metri pătrați. Iar pentru familii mai numeroase se găsesc și duplexuri cu două băi, living, dar și două dormitoare de 180 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Trecem mai departe la cel mai așteptat aspect și anume prețul. Dacă alegi această destinație din Tenerife poți să închiriezi o vilă cu doar 60 de euro pe noapte. Iar bonus, persoana pe care o contactezi e o româncă. Astfel, nu vor exista probleme când vine vorba de comunicare.

Cât costă o noapte de cazare într-o vilă din Tenerife

”Pont: Puteți închiria orice vilă cu 60 de euro pe noapte de persoană. Rezervările se fac la numărul de telefon +34694408479 – Katy, o româncă din Constanța, și, evident, îi puteți scrie pe whatsup în limba română. Bonus: vei primi la sosire vin de banane și un coș cu fructe din fermă. La cerere, poți avea fructe zilnic”, notează calatorinbascheti.ro.

ADVERTISEMENT

Ce altceva mai trebuie să știi despre această destinație de vis? Spre deosebire de prețul pentru o noapte de cazare, mai accesibil chiar decât parcarea din Mamaia, zborul cu avionul poate fi destul de costisitor.

Mai exact, cei care vor să ajungă în Tenerife trebuie să pregătească peste 500 de lei. Acest preț este valabil pentru cei care au dar bagajul de mână. Sunt șanse mari însă și de oferte, cu diferite companii. Dacă alegi Wizzair spre exemplu ai zbor direct și poate găsești și o ofertă tentantă. 

Și totuși, piscină infinity Tenerife, vilă cu jacuzzi Tenerife, peisaje frumoase Tenerife și, de ce nu, vacanță de lux în Tenerife sau experiență unică în Tenerife, toate, absolut toate sunt realizabile. Vorbim despre o ofertă unică, despre un preț redus și o destinație de vis.

Proprietarii garantează o relaxare absolută și o cazare de vis într-un loc atât de exotic și de instagramabil încât toată lumea te va invidia pentru vacanța aleasă în vara lui 2023. Și adevărul este că arată ca un concediu de nota 10.

ADVERTISEMENT
Tags: