Sport

Etapa 27 din Premier League. Arsenal a dezmembrat-o pe Sheffield United. Clasamentul actualizat

Vezi aici în format LIVE STREAM Manchester City - Manchester United, Nottingham - Liverpool, Sheffield - Arsenal, precum și alte 4 meciuri din etapa a 27-a din Premier League.
04.03.2024 | 23:30
Etapa 27 din Premier League Arsenal a dezmembrato pe Sheffield United Clasamentul actualizat
ADVERTISEMENT
04-03-2024
22:08

Clasamentul după Sheffield United - Arsenal 0-6

Arsenal a făcut o adevărată demonstrație de forță pe terenul lui Sheffield United și a câștigat cu 6-0. ”Tunarii” continuă lupta la titlu, fiind la 2 puncte în spatele liderului Liverpool și la un punct de Manchester City.

Sheffield United este pe ultimul loc în clasament, are cel mai slab atac și cea mai slabă apărare, astfel că șansele de a se salva de la retrogradare sunt aproape nule.

ple

04-03-2024
22:04

Video. Sheffield United - Arsenal 0-6 și ”tunarii” continuă lupta la titlu

Arsenal a obținut o victorie categorică pe terenul lui Sheffield United, scor 6-0, într-un meci pe care l-au dominat fără probleme din primul și până în ultimul minut.

Prima repriză a fost un adevărat galop de sănătate pentru ”tunari” care după doar un sfert de oră aveau deja un avans de trei goluri. Oamenii lui Mikel Areta au mai înscris de două ori până la pauză și cele 3 puncte erau asigurate.

Deși toată lumea se aștepta la un galop de sănătate și în partea secundă, Arsenal a luat piciorul de pe accelerație pentru a nu-și umili adversarul și a mai marcat o singură dată. Vezi aici cele mai importante fazei ale partidei Sheffield United – Arsenal 0-6.

04-03-2024
19:10

Sheffield United - Arsenal 0-6 (Odegaard 5, Bogle 13 aut., Martinelli 15, Havertz 25, Rice 39, White 58)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+4 – Fluier final.

Min. 58 – GOOOL Arsenal!!! White înscrie cu un șut în forță după o pasă a lui Havertz.

Min. 39 – GOOOL Arsenal!!! Rice marchează și el după o centrare a lui Saka.

Min. 25 – GOOOL Arsenal!!! Martinelli recuperează un balon în jumătatea adversă și Havertz marchează cu un șut sec la colțul lung.

Min. 15 – GOOOL Arsenal!!! Contraatac rapid al oaspeților finalizat de Martinelli după o combinație cu Kiwior.

Min. 13 – GOOOL Arsenal!!! Saka pătrunde în viteză pe dreapta, centrează în forță în fața porții, iar mingea îl lovește pe Bogle și intră în poartă.

Min. 5 – GOOOL Arsenal!!! Fază șnur a ”tunarilor” încheiată cu golul marcat de Odegaard după centrarea lui Rice.

Start de meci!

Echipele de start la meciul Sheffield United – Arsenal.

  • Sheffield United: Grbic – Ahmedhodzic, Trusty, Robinson – Bogle, Norwood, Vini Souza, Hamer, Davies – McAtee, McBurnie. Rezerve: Foderingham – Arblaster, Baldock, Brereton Diaz, Brooks, Larouci, Osborn, Osula, Peck. Antrenor: Chris Wilder.
  • Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior – Odegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Martinelli. Rezerve: Ramsdale – Cedric, Gabriel Jesus, Nelson, Nketiah, Partey, Smith Rowe, Trossard, Vieira. Antrenor: Mikel Arteta.
03-03-2024
13:07

Burnley - Bournemouth 0-2 (Kluivert 13, Semenyo 88)

Final de meci – Bournemouth a învins pe terenul lui Burnley, scor 2-0, a pus capăt unei serii de 7 meciuri consecutive fără victorie și este în mare parte sigură de salvarea de la retrogradare.

ple

Min. 88 – GOOOL Bournemouth!!! Semenyo înscrie cu ajutorul unei devieri a unui fundaș advers, după o cursă de 45 de metri.

Min. 13 – GOOOL Bournemouth!!! Kluivert primește o pasă excelentă de la Cook, întoarce un adversar și înscrie lejer pe lângă portarul Trafford.

Min. 1: Partida a început!

Echipele

02-03-2024
17:20

Luton - Aston Villa 2-3 (Chong 66, Morris 72 / Watkins 24, 38, Digne 89)

Final de meci – Aston Villa s-a impus greu pe terenul modestei Luton, scor 3-2, și continuă bătălia pentru un loc de Champions League.

ple

Min. 89 – GOOOL Aston Villa!!! Digne a înscris după o centrare excelentă a lui Diaby.

Min. 72 – GOOOL Luton!!! Doughty a centrat din lovitură liberă și Morris venit nemarcat l-a învins pe Martinez cu un șut la colțul lung.

Min. 66 – GOOOL Luton!!! Chong reduce din diferență la o fază prelungită de atac în care oaspeții nu au reușit să scoată mingea din careul propriu.

Min. 38 – GOOOL Aston Villa!!! Watkins face ”dubla” după o pasă genială a lui Douglas Luiz.

Min. 24 – GOOOL Aston Villa!!! Watkins deschide scorul cu o lovitură de cap după cornerul executat de Bailey.

Start de meci!

Echipele de start la meciul Luton – Aston Villa.

  • Luton: Kaminski – Mengi, Burke, Bell – Kabore, Clark, Barkley, Doughty – Townsend, Chong – Morris. Rezerve: Krul, Shea – Berry, Hashioka, Mpanzu, Nelson, Ogbene, Piesold, Woodrow. Antrenor: Rob Edwards.
  • Aston Villa: Martinez – Cash, Konsa, Lenglet, Moreno – Bailey, McGinn, Douglas Luiz, Ramsey – Tielemans, Watkins. Rezerve: Olsen – Chambers, Diaby, Digne, Iroegbunam, Kesler Hayden, Rogers, Pau Torres, Zaniolo. Antrenor: Unai Emery.
02-03-2024
14:58

Liverpool, thriller la Nottingham. Drăgușin, rezervă în ”remontada” lui Spurs

Vezi aici cele mai importante faze

  • Brentford – Chelsea 2-2 (Roerslev Rasmussen 50, Wissa 69 / Jackson 35, Disasi 84)
  • Everton – West Ham 1-3 (Beto 59 / Zouma 62, Soucek 90+1, Alvarez 90+6)
  • Fulham – Brighton 3-0 (Wilson 21, Rodrigo Muniz 33, Traore 90+1)
  • Newcastle – Wolverhampton 3-0 (Isak 14, Gordon 33, Livramento 90+2)
  • Nottingham – Liverpool 0-1 (Nunez 90+9)
  • Tottenham – Crystal Palace 3-1 (Werner 77, Romero 81, Son 88 / Eze 59)

ple

În perioada 2-4 martie se vor desfășura meciurile din cadrul etapei a 27-a din Premier League. Capul de afiș este Manchester City – Manchester United, urmat de jocurile Nottingham Forest – Liverpool, Sheffield United – Arsenal, care implică trioul care se bate la titlu, dar mai sunt și derby-urile londoneze Brentford – Chelsea și Tottenham – Crystal Palace.

Programul jocurilor din etapa a 27-a din Premier League

Sâmbătă, 2 martie, ora 17:00

  • ora 17:00 Brentford – Chelsea (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 4)
  • Everton – West Ham
  • Fulham – Brighton
  • Newcastle – Wolverhampton
  • Nottingham – Liverpool (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 2)
  • Tottenham – Crystal Palace (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 19:30 Luton Town – Aston Villa (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
ADVERTISEMENT

Duminică, 3 martie

  • ora 15:00 Burnley – Bournemouth (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 18:30 Manchester City – Manchester United (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Luni, 4 martie

  • Sheffield United – Arsenal (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)

Derby-ul din Manchester rămâne același meci al marilor orgolii

Manchester City este gazda derby-ului orașului într-un moment în care echipa de pe Old Trafford a mai păstrat doar numele și culorile echipamentului din forța teribilă emanată cu ani în urmă, în timpul triumviratului lui Sir Alex Ferguson de 27 de ani. City este una dintre cele trei echipe care se bat la câștigarea campionatului, în timp ce pentru United o prezență în grupele Champions League sezonul viitor pare a fi un vis tot mai îndepărtat.

ADVERTISEMENT

În plus, Manchester United din acest sezon parcă este o infirmerie ambulantă, aproape tot timpul existând cel puțin 4-5 jucători cu probleme medicale care l-au împiedicat pe antrenorul Eric ten Hag să își alcătuiască așa cum și-ar dori formula de start și să o facă după prezența jucătorilor valizi.

Liverpool nu are voie să se rătăcească în pădurile din Nottingham

Liderul Liverpool reușește adevărate minuni pe oriunde ar merge. Conștient de faptul că titlul este marea prioritate, Jurgen Klopp a trimis grădinița și pe tutorele ei Virgil van Dijk la finala Cupei Ligii cu Chelsea și trofeul a ajuns pe Anfield Road, spre surprinderea multora, iar apoi la meciul de Cupa Angliei de acasă numai ceata de puști de la U21 și a fost iar 3-0 pentru micii cormorani.

ADVERTISEMENT

La Nottingham, echipă care are ca obiectiv să supraviețuiască din nou în eșalonul de elită, pentru că momentan nu se poate spera la mai mult, vor fi mari probleme pentru Jurgen Klopp de a alcătui echipa, deoarece sunt out cert portarul Alisson, Alexander-Arnold, Diogo Jota, Curtis Jones, iar Salah, Darwin Nunez și japonezul Endo sunt incerți.

Pentru Arsenal ar trebui să fie un simplu galop de sănătate la Sheffield

Tunarii din Londra sunt superfavoriți pe terenul unei echipe ca și retrogradată. Sheffield United ar răsturna toate ierarhiile și pronosticurile dacă ar scoate măcar un punct din acest meci. În mod normal trebuie să avem parte de un festival de goluri în poarta unei echipe care a încasat mult în acest sezon de revenire temporară în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Nici măcar faptul că Mikael Arteta are câțiva jucători indisponibili nu cresc șansele de a nu fi ucisă de către londonezi. Arsenal are în continuare mari șanse la titlu și pentru asta trebuie să bifeze cele 3 puncte pe terenul ultimei clasate, din acest motiv și suporterii fiind destul de optimiști, urmând a se deplasa la meci cel puțin două-trei mii.

Din nou se pune întrebarea obsesivă dacă va juca Drăgușin pentru prima dată din primul minut

Avem și două derby-uri londoneze. Deloc rele ca ofertă, pentru că ne putem aștepta la goluri în ambele, cel puțin două-trei. Chelsea va evolua pe terenul lui Brentford, greu de anticipat ceva, pentru că ambele echipe au arătat o inconstanță de neimaginat și practic e posibil orice rezultat chiar dacă lotul lui Chelsea este net superior.

Tottenham, învinsă ultima dată acasă de Wolverhampton, este din nou gazdă pentru partida cu vulturii de la Crystal Palace. Din nou suporterii lui Spurs au reluat întrebările pe rețele de socializare legate de situația românului Radu Drăgușin, întrebându-se dacă antrenorul Ante Postecoglou îi va oferi sau nu șansa de a evolua din primul minut.

ADVERTISEMENT