Sport

Va reuși Rapid să prindă cupele europene în acest sezon? „50-50”, a răspuns fostul tehnician din Giulești

Un fost tehnician din Giulești a dat verdictul în ceea ce privește șansele Rapidului de a prinde cupele europene la finalul sezonului din Superliga.
24.04.2024 | 14:40
Va reusi Rapid sa prinda cupele europene in acest sezon 5050 a raspuns fostul tehnician din Giulesti
Va reuși Rapid să prindă cupele europene în acest sezon? „50-50”, a răspuns fostul tehnician din Giulești. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a fost invitatul special al lui Robert Niță în emisiunea Suflet de Rapidist, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Miță Iosif știe ce are de făcut Rapid pentru a prinde cupele europene

Mihai Iosif, fostul antrenor al celor de la Rapid, care a îmbrăcat tricoul echipei din Giulești la început de carieră, este de părere că jucătorii lui Bogdan Lobonț trebuie să-și joace șansă până la capăt pentru a mai spera la cupele europene la final de sezon.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș fi la Rapid, acum, le-aș spune jucătorilor să joace până la capăt, să-și joace cartea. Să meargă pe soluția asta. Nu mai au nimic de pierdut.

Totul să fie pregătit pentru victorie, să nu cedeze nicio clipă. Să nu fie resemnați, n-au cum să fie resemnați, trebuie să-și joace cartea până la capăt.

ADVERTISEMENT

Rapid are șanse de 50-50 să-și atingă obiectivul. Din moment ce ai câștigat anumite meciuri, cu același lot, cu aceiași echipă, înseamnă că se poate, deci tot înainte. , a declarat Mihai Iosif la Suflet de Rapidist.

Mihai Iosif: „Nu se poate mai rău de atât”

Fostul tehnician al clubului din Giulești este de părere că Rapid București nu mai are nimic de pierdut și că ar trebui să riște mai mult pentru a-și îndeplini obiectivul și a juca în cupele europene la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Este un moment greu. Ce se poate întâmpla mai rău pentru Rapid în momentul ăsta? Au 4 înfrângeri și un egal, mai rău de atât nu se poate.

Dacă după 5 ajungi pe 6, care e diferența? E clar că oamenii sunt nemulțumiți, suporterii sunt nemulțumiți, supărați, dar trebuie readuși la viață. Trebuie să vadă ce și cum și să dea totul”, a mai declarat Mihai Iosif la Suflet de Rapidist, emisiune marca FANATIK.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Rapid București se află pe locul 5, cu 29 de puncte, la doar 3 puncte în spatele celor de la Farul Constanța, echipă care ocupă locul de baraj pentru Conference League.

Clubul din Giulești este singurul club play-off care nu a înregistrat o victorie, câștigând doar un punct, având un bilanț de 4 înfrângeri și un singur rezultat de egalitate.

Va reuși Rapid să prindă cupele europene în acest sezon?

ADVERTISEMENT