Sport

Etapa golurilor spectaculoase în SuperLiga 1! Malcom Edjouma și Dragoș Grigore, cap de afiș

Etapa 28 din SuperLiga 1 a reprezentat o etapă a golurilor spectaculoase, mai mulți fotbaliști reușind să înscrie în urma unor execuții spectaculoase.
02.03.2023 | 22:25
Etapa golurilor spectaculoase in SuperLiga 1 Malcom Edjouma si Dragos Grigore cap de afis
Etapa golurilor spectaculoase în SuperLiga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Golul lui Malcom Edjouma din FCSB-Petrolul Ploiești, scor 4-1, și golul marcat de Dragoș Grigore în victoria Rapidului din deplasarea cu FC Botoșani, scor 2-1, au fost de departe cele mai spectaculoase reușite ale etapei.

Etapa golurilor spectaculoase în SuperLiga 1

Etapa 28 din SuperLiga a fost plină de reușite spectaculoase, David Kiki, fundașul lateral al Farului dând un prim semnal în acest sens, după o „foarfecă” laterală în meciul cu Sepsi OSK, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Din păcate, execuția fotbalistului din Benin nu o putem contoriza ca fiind gol, pentru că arbitrul Adrian Cojocaru a anulat reușita acestuia, în urma unui ofsaid. „Kiki era foarte supărat în vestiar că tocmai ce marcase un gol superb, dar i s-a anulat!”, spunea Gică Hagi, la finalul meciului.

Dragoș Grigore jucase ultima dată un meci oficial în luna decembrie, iar Adrian Mutu l-a introdus în minutul 82 al partidei cu FC Botoșani, pentru a-i da minute și pentru a întări defensiva, giuleștenii având un avantaj de un gol în acel moment.

ADVERTISEMENT

Finalul meciului de la Botoșani a fost incandescent, moldovenii reușeau să egaleze în minutul 90 prin Sekou Camara, iar Dragoș Grigore înscria golul victoriei în minutul 90+4, după ce a dat o „foarfecă” de mare efect.

„Sunt mulțumit! Când văd o foarfecă și un gol la ultima fază a meciului, eu mă declar mulțumit”, a fost reacția lui Daniel Pancu, fostul atacant și antrenor al Rapidului, la finalul meciului de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma confirmă forma bună pe care o traversează

Deși nu a început ca titular meciul cu Petrolul Ploiești, Malcom Edjouma a atras din nou toate privirile, reușind să înscrie un gol dintr-o „foarfecă” în minutul 87. Mijlocașul francez fusese introdus în teren, în minutul 57, în locul lui Florinel Coman.

Malcom Edjouma nu a părut deloc supărat că a fost scos din prima echipă, după ce în meciul cu FC Argeș a jucat doar o repriză, fiind înlocuit la pauza meciului. Acesta s-a bucurat alături de colegii săi, având o mișcare specială pregătită cu Joyskim Dawa și Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

Tot în meciul FCSB-ului cu Petrolul Ploiești s-a mai înscris un gol frumos. La scurt timp după ce vicecampioana României a deschis scorul, Felix Mathaus, fundașul „lupilor galbeni” a avut o execuție superbă, trimițând mingea în poartă, fără speranțe pentru Ștefan Târnovanu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA – FCSB

ADVERTISEMENT