Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Eu nu dresez oameni. Sunt stăpân pe afacerea mea, nu sunt stăpân de oameni” Gigi Becali, discurs virulent

Gigi Becali a avut un discurs virulent și susține că el la FCSB ia doar decizii legate de fotbal și încarcă să-i educe pe jucători în stilul său.
04.04.2024 | 14:36
Eu nu dresez oameni Sunt stapan pe afacerea mea nu sunt stapan de oameni Gigi Becali discurs virulent
Gigi Becali, discurs înainte de FCSB - Universitatea Craiova. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, patronul celor de la FCSB a discutat despre accidentarea lui Ngezana, dar și despre cine va fi titularul cu Universitatea Craiova dintre Tavi Popescu și Radalsavescu. Pe lângă acest lucru, Gigi Becali a avut și un discurs virulent.

„Eu nu dresez oameni. Sunt stăpân pe afacerea mea, nu sunt stăpân de oameni” Gigi Becali, discurs virulent

După reacția lui Radaslavescu, care a plecat direct la cabină când a fost schimbat, Gigi Becali a ținut un discurs. Finanțatorul susține că este stăpân la FCSB și încearcă doar să îi educe pe fotbaliștii săi.

ADVERTISEMENT

Patronul liderului din SuperLiga a explicat că își dorește ca jucătorii să funcționeze la echipă după filosofia sa și să îi respecte deciziile fotbalistice.

“Nu stau acum să dresez oameni. Eu nu dresez oameni. Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân de afacerea mea, nu stăpânesc oameni. Stăpânesc banii mei și business-ul meu.

ADVERTISEMENT

Foarte bine că a plecat omul. Era supărat, orgolios, foarte bine. Ce să îi fac acum că s-a dus la cabină? Eu îl stăpânesc pe Radaslavescu cât este la antrenament și cât este pe teren.

Pentru că eu hotărăsc când iese și când intră. Dar nu stăpânesc sentimentele lui. Nu sunt stăpân de oameni și nu dresez oamenii. Eu îi educ la fotbal așa cum vreau eu.

ADVERTISEMENT

Nu vrei să fii educat la fotbal așa cum vreau eu, nu la viață, nu joci la mine sau nu vii la mine”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Reacția lui Gigi Becali despre atitudinea lui Radalsavescu

Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 cu Tavi Popescu. După ce a fost scos de pe teren, jucătorul de 19 ani a plecat nervos direct la vestiar. Acest lucru a fost apreciat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul lui FCSB susține că nu s-a supărat pe Radaslavescu după ce a dat dovadă de personalitate. Latifundiarul din Pipera este de părere că jocul slab al mijlocașului a fost cauzat și de cel al echipei, iar pentru acest lucru va juca și în meciul cu Universitatea Craiova. Astfel, fostul jucător de la Farul va mai primi o șansă de la Becali.

“Astăzi o să știm ce are Ngezana. Are o lovitură, dar nu e ruptură sau altceva. Nu știu dacă va juca (n.r. cu Universitatea Craiova). La Farul ei au vrut să joace cu Tavi de la început și eu l-am impus pe Radaslavaescu.

Acum (n.r. cu Universitatea Craiova) va juca Tavi și va intra și Radaslavescu cu siguranță. Va intra pentru că el a jucat prost și a greșit într-un context în care toată echipa greșea.

Dar el e luptător. Eu nu am pierdut încrederea în el. Și nu sunt supărat că a plecat la cabină. Și ce dacă a plecat la cabină? Foarte bine. Înseamnă că are personalitate”, a mai spus patronul lui FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

Schimbarea pe care Gigi Becali o va face în primul 11 la FCSB - Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT