Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prima reacție a tatălui lui Radaslavescu după scandalul de la Ovidiu. Exclusiv

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat după scandalul de la Ovidiu, atunci când fiul său a fost scos din minutul 29 la FCSB.
01.04.2024 | 13:35
Prima reactie a tatalui lui Radaslavescu dupa scandalul de la Ovidiu Exclusiv
Prima reacție a tatălui lui Radaslavescu după scandalul de la Ovidiu. „Vă spun doar atât: respect!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși l-a impus în primul „11” pentru Farul Constanța – FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit și l-a scos în minutul 29 de Eduard Radaslavescu. Daniel Radaslavescu a oferit o reacție extraordinară după scandalul de la Ovidiu și are un mesaj pentru patronul „roș-albaștrilor”.

Tatălui lui Radaslavescu, prima reacție după scandalul de la Ovidiu. „Vă spun doar atât: respect!”

Eduard Radaslavescu nu s-a regăsit încă la FCSB, iar tânărul mijlocaș nu a reușit încă să câștige duelul pentru titularizare cu Tavi Popescu. Acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Ovidiu, iar Gigi Becali a dezvăluit că a cerut să fie schimbat în minutul 29.

ADVERTISEMENT

Tânărul internațional român s-a dus direct la vestiare, vizibil afectat de momentul schimbării de la Ovidiu. Tatăl lui Eduard Radaslavescu a oferit prima reacție la FANATIK SUPERLIGA, iar gestul său este de apreciat.

„Respect tot ce spune domnul Becali. Am ajuns în vamă, eu sunt șofer de tir și nu pot să comentez chestiuni legate de fotbal. Pot doar să spun: respect tot ce a spus domnul Becali. Vă mulțumesc!”, a spus Daniel Radaslavescu.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a intervenit după ce a auzit declarația lui Daniel Radaslavescu și l-a lăudat pe tatăl mijlocașului de la FCSB: „Excepțional, nu a făcut la fel ca tatăl lui Enes Sali când nu l-au băgat să joace sau tatăl lui Deac, deși Deac el are 37 de ani”.

Gigi Becali, despre schimbarea lui Radaslavescu: „Ce e aia milă la fotbal?”

Gigi Becali a vorbit despre Darius Olaru, Vlad Chiricheș, dar și schimbarea lui Eduard Radaslavescu la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea este transmisă în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„Că a fost scos Radaslavescu. Nu permite Regulamentul asta? Eu nu am făcut fotbal și nu cheltui milioane de euro ca să dau mângâiere. Sau ca să fac niște caritate. Sau ca să fac niște moralitate.

Eu am făcut fotbal și am băgat milioane de euro ca să câștig un campionat. Și totul fac ca să se câștige campionatul. Nu că stai, că se supără Radaslavescu. Ce e aia milă la fotbal? E milă dacă, Doamne ferește!, își rupe unul piciorul.

ADVERTISEMENT

La fotbal trebuie să câștigi campionbatul. Dacă trebuie să-l dai afară, îl dai afară. Dacă dă pasă la adversar din 2 metri, îl scoți. Că data viitoare n-o mai dă la adversar”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Prima reacție a tatălui lui Radaslavescu după scandalul de la Ovidiu

ADVERTISEMENT
Tags: