Sport

Eugen Neagoe, apel la suporteri înainte de derby-ul Universitatea Craiova – Rapid: „Să umplem stadionul!”. Video

Eugen Neagoe îi așteaptă pe suporterii „alb-albaștrilor” pe stadion la derby-ul Universitatea Craiova - Rapid în Duminica Paștelui.
15.04.2023 | 12:45
Eugen Neagoe apel la suporteri inainte de derbyul Universitatea Craiova  Rapid Sa umplem stadionul Video
Eugen Neagoe, apel pentru suporteri înainte de derby-ul Universitatea Craiova - Rapid: „M-aș bucura enorm să sărbătorim”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a făcut un apel la suporterii „alb-albaștrilor” înaintea derby-ului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, pe care îi așteaptă cu nerăbdare pe arenă de Paște. Universitatea Craiova – Rapid București se va juca duminică, de la ora 21:00, iar oltenii vor cele trei puncte puse în joc.

Eugen Neagoe, despre derby-ul Universitatea Craiova – Rapid: „Mi-aș fi dorit ca acest joc să conteze foarte mult pentru primul loc. Credem în valoarea echipei”

„Geană” se gândește la cele trei puncte puse în joc pentru a se apropia la un punct în spatele ultimei poziții de pe podium. Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București va fi arbitrat de Radu Petrescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Este un derby dacă ne gândim și la istorie. Sunt două echipe cu suporteri, formații foarte frumoase ale campionatului nostru. Eu nu doar cred, sunt convins că Universitatea Craiova are mai mulți suporteri decât Rapid. Rapid este o echipă frumoasă, cu suporteri și în momentul când joacă acasă este susținută de tot stadionul.

Suporterii au fost foarte importanți la Craiova și nu doar aici, ci și în jocurile de la deplasare. Mi-aș fi dorit ca acest joc să conteze foarte mult pentru primul loc, deși contează în acest moment pentru că nu este nimic pierdut. Credem în valoarea echipei și ne dorim să urcăm în clasament, sunt convins că își doresc și cei de la Rapid”, a spus Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Dezămăgirea în vestiarul „alb-albaștrilor” este mare după înfrângerea cu Farul Constanța, scor 3-2, iar elevii lui „Geană” vor să se revanșeze publicului. Acesta a declarat că Vladimir Screciu a fost recuperat și poate fi luat în calcul pentru derby-ul cu Rapid.

„Vom vedea care vom fi mai inspirați, mi-aș dori ca echipa noastră și jucătorii noștri să fie mai inspirați de la ultimul joc. Am pierdut obiectivul la Constanța, nici jocul nu a fost ce ne-am dorit noi, chiar dacă veneam după două jocuri bune cu CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT

Înaintea antrenamentului de astăzi suntem mai bine, cred că revine Vlad Screciu și sper să fie ok, astăzi și mâine. Nu ne vom putea baza pe Bancu, Vătăjelu și Ișfan. Rapid este o echipă solidă, cu jucători valoroși și experiență foarte mare, care au trecut și pe la echipa națională”, a declarat „Geană”.

Eugen Neagoe, apel pentru suporterii oltenilor înaintea derby-ului cu Rapid: „M-aș bucura enorm să sărbătorim după joc”

Eugen Neagoe i-a analizat atent pe giuleșteni, iar concluzia tehnicianului oltenilor este că Rapid București are o defensivă greu de pătruns. „Geană” a declarat că elevii săi sunt determinați să arate că evoluțiile din partida cu Farul Constanța nu îi caracterizează.

ADVERTISEMENT

„Sunt o echipă organizată, care se închide destul de bine. Nu a fost o echipă care să facă un joc ofensiv formidabil, cu un pressing susținut și să iese foarte mult peste adversar, a fost o echipă care din punctul meu de vedere a jucat foarte închis. Au evoluat foarte bine, probabil asta le-a cerut și Adi Mutu.

Am fost dezamăgiți după acel rezultat de la Constanța, am trecut peste și s-au pregătit bine. A fost o dezămăgire destul de mare și în cadrul lotului, dar sunt conștienți de valoarea lor și sunt convins că duminică vom arată mult mai bine”, a declarat antrenorul.

Eugen Neagoe a ținut să le adreseze un mesaj suporterilor Universității Craiova înaintea derby-ului din Bănie. Acesta speră ca fanii să fie prezenți într-un număr cât mai mare, iar la finalul întâlnirii să sărbătorească victoria din Duminica Paștelui.

„Nu aș vrea să închei înainte să fac un apel către suporterii noștri. Mi-aș dori să fim în număr cât mai mare, să umplem stadionul și să fie convinși că vom face tot ceea ce depinde de noi în primul rând să îi mulțumim și să le urăm «Paște fericit» tutuor și celor care nu vor ajunge la stadion.

M-aș bucura enorm să sărbătorim după joc, chiar dacă este o zi importantă. Să fie alături de noi și să sărbătorim victoria, implicit cele trei puncte câștigate”, a declarat Neagoe.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru ”1 solist” la Universitatea Craiova – Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: