Sport

Eugen Neagoe, presiune pe jucători la Universitatea Craiova: “Să ajungem pe primul loc”. Ce spune despre Ișfan, transferul anunțat de FANATIK. Video

Eugen Neagoe le-a transmis suporterilor Universității Craiova că va face tot ceea ce depinde de el, pentru că oltenii să câștige titlul de campioană a României în mandatul său.
07.01.2023 | 14:59
Eugen Neagoe presiune pe jucatori la Universitatea Craiova Sa ajungem pe primul loc Ce spune despre Isfan transferul anuntat de FANATIK Video
Eugen Neagoe, promisiune pentru suporterii Universității Craiova: „Voi face tot ce depinde de mine să realizăm ce ne-am propus”. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oltenii își pun speranțe în Eugen Neagoe, tehnicianul ales de conducerea Universității Craiova pentru a câștiga titlul de campioană a României. „Geană” a vorbit despre cum decurge stagiul de pregătire din Antalya și integrarea lui Alexandru Ișfan în lotul alb-albaștrilor.

Eugen Neagoe a dezvăluit ce așteptări are de la jucătorii Universității Craiova în cantonament: „Este foarte important să aibă continuitate în pregătire”

Eugen Neagoe a declarat că condițiile de pregătire și cazare din Antalya sunt la nivelul așteptărilor, iar vremea este de partea alb-albaștrilor. Tehnicianul Universității Craiova le-a transmis jucătoilor că trebuie să beneficieze de zilele petrecute în cantonament.

ADVERTISEMENT

„Primele impresii sunt așa cum știm, deoarece în Antalya sunt condiții foarte bune de pregătire începând de la hotel, masă și condițiile de antrenament. Terenul pe care facem antrenamente este de o calitate foarte bună. Băieții sunt puțin obosiți, dar au fost receptivi și încearcă să respecte tot ceea ce vorbim.

Este o perioadă mai dificilă, așa cum le-am mai spus perioada este foarte scurtă, rămânem aici doar 10 zile și trebuie să beneficiem de aceste zile. Vremea ne ajută până în acest moment și este foarte frumos și până în acest moment totul decurge normal”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Antrenorul alb-albaștrilor își dorește ca oltenii să termine cu bine stagiul de pregătire din Antalya și să se întoarcă fără jucători accidentați în Bănie. Acesta speră ca perioada petrecută în Turcia să le ofere mai multă putere în următoarele confruntări din sezonul regulat.

„Mi-aș dori ca toți băieții să fie sănătoși, toți să se pregătească și să nu piardă antrenamente, pentru că este foarte important să aibă continuitate în pregătire. Îmi doresc să ne întoarcem la Craiova mai puternici decât am plecat, iar acumulările pe care le vom face aici să ne dea o putere mai mare în acest început de campionat”, a spus tehnicianul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, despre Alexandru Ișfan: „L-am urmărit încă de când juca la CS Mioveni”

Alexandru Ișfan s-a transferat în această iarnă de la FC Argeș la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Tehncianul oltenilor a mărturisit că i-a urmărit evoluțiile internaționalului român de tineret încă din perioada petrecută la CS Mioveni.

„Pe Ișfan îl cunoșteam ca adversar, l-am urmărit încă de când juca la CS Mioveni în Liga 2 și mi-a plăcut de atunci, era un jucător foarte interesant cu calități foarte bune. În acest moment a ajuns și la naționala de tineret, dar acum prin aducerea lui la Universitatea Craiova sper ca realizările lui să fie mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Aportul lui o să se vadă în rezultatele noastre și cred că poate face pasul și la naționala României. El arăta destul de bine din prima zi, se cunoaște cu mulți jucători de la noi pentru că este coleg cu ei la naționala de tineret”, a mărturisit Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, promisiune pentru fanii alb-albaștrilor: „Își doresc ca echipa să fie pe primul loc, așa cum vom încerca să facem”

Eugen Neagoe a declarat că majoritatea foștilor jucători ai juveților își doresc să antreneze Universitatea Craiova într-o perioadă a carierei. Acesta le-a promis suporterilor că va face tot ceea îi stă în putință, pentru a câștiga titlul de campioană a României.

„Cu siguranță toți foștii jucători ai Universității Craiova își doresc să ajungă să antreneze Universitatea Craiova la un moment dat. La fel cum a fost și Emil Săndoi, fost coleg și prieten de-al meu, același lucru își doresc cel mai probabil și alți colegi din acea generație.

Voi face tot ce depinde de mine să realizăm ce ne-am propus și suporterii Universității Craiova își doresc ca echipa să fie pe primul loc, așa cum vom încerca să facem. Nu pot să promit nimic, dar voi face tot ce depinde de mine împreună cu băieții și oamenii care conduc clubul să ajungem acolo unde ne dorim, să câștigăm campionatul”, a transmis Eugen Neagoe.

Pescuitul, pasiunea lui Eugen Neagoe: „Am prins un pește de 15 kilograme”

Pe lângă fotbal, Eugen Neagoe a mărturisit că îi place să pescuiască împreună cu prietenii. Acesta a declarat că petrece și câte trei zile pe insulele din zona Olteniei și a spus că cea mai mare captura a sa este un pește de 15 kilograme.

„Urmăresc absolut toate jocurile, chiar și când nu am avut angajament. Una dintre pasiunile mele este pescuitul, merg cu prietenii și stau și câte două, trei zile. Merg în locuri mai puțin frecventate de anumiți oameni, chiar insule din zona noastră, deoarece sunt niște insule foarte frumoase în Corabia și Ostroveni și stau câteva zile cu prietenii.

Îmi place foarte mult să stau unde este liniște, chiar este o zonă sălbatică. Am prins un pește de 15 kilograme și pot să mă laud cu asta. Am fost cu mai mulți prieteni și cel mai mare a fost de 26 de kilograme, dar nu prins de mine”, a spus Eugen Neagoe.


  • 1,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”ambele echipe înscriu” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: