Sport

Primul transfer-bombă din mercato: Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova! Fotbalistul a fost prezentat oficial. Update exclusiv

Am aflat toate detaliile transferului lui Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru a confirmat oficial mutarea pentru Fanatik.
04.01.2023 | 11:11
Primul transferbomba din mercato Alexandru Isfan la Universitatea Craiova Fotbalistul a fost prezentat oficial Update exclusiv
Alexandru Ișfan va juca pentru U Craiova! Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
04-01-2023
09:08

Alexandru Işfan, prezentat la Universitatea Craiova! Fanatik confirmat

Alexandru Işfan a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Transferul a fost anunţat în exclusivitate de FANATIK, iar tânărul fotbalist va pleca alături de olteni în cantonamentul din Antalya. FC Argeş va încasa 650.000 de euro şi 25% dintr-un viitor transfer: 

“Alexandru Ișfan a fost transferat definitiv de la Argeșul lui Dobrin, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai României, având 3 atribute esențiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză și forță. Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 31. Îi dorim lui Alexandru să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința!”, se arată în comunicatul oltenilor. 

Anunţ Alexandru Işfan
Anunţ Alexandru Işfan

FANATIK a aflat în exclusivitate de transferul lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș la Universitatea Craiova. Vedeta piteștenilor schimbă echipa în pauza competițională și merge în Bănie să lupte pentru titlu.

Alexandru Ișfan, transferul bombă al Universității Craiova! Câți bani încasează FC Argeș

Patru goluri și patru pase decisive a reușit în acest sezon jucătorul de numai 22 de ani. Născut la Mioveni, internaționalul de tineret a fost dorit și de alte formații puternice din campionat.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu l-ar fi vrut în Giulești pentru a forța titlul în anul centenarului, dar craiovenii s-au mișcat mai repede. Din informațiile FANATIK, FC Argeș va încasa 650.000 de euro din această mutare.

Mai mult decât atât, piteștenii vor încasa și 25% dintr-un viitor transfer. Și FCSB-ul a intrat la un moment dat pe pista Ișfan, atacantul fiind pe lista lui Gigi Becali în perioada de mercato din vară, așa cum FANATIK a anunțat.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru confirmă informația FANATIK: “Ne-am înțeles cu FC Argeș!”

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a confirmat mutarea anunțată în exclusivitate de FANATIK spunând că l-a dorit mult pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani:

“Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Directorul executiv al celor de la FC Argeș, Daniel Stanciu, a declarat pentru publicaţia noastră: “Urmează să ne întâlnim în cursul zilei de azi cu domnul Rotaru şi este posibil ca transferul să fie oficializat în scurt timp”.

Transferul lui Ișfan, cadou de bun-venit pentru Eugen Neagoe!

Transferul lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș la Universitatea Craiova este un frumos cadou de bun-venit pentru Eugen Neagoe. Noul antrenor al Universității Craiova va fi prezentat oficial în cursul zilei de marți.

ADVERTISEMENT

Reunirea lotului Universității Craiova este programată miercuri, 4 ianuarie, când va avea loc și plecarea în stagiul de pregătire din Turcia. Lotul condus de Eugen Neagoe va efectua un cantonament în Belek.

Cu cei 650.000 de euro, Alexandru Ișfan intră în top 5 cele mai scumpe transferuri efectuate de Universitatea Craiova. Oltenii au cheltuit cei mai mulți bani cu transferul lui Alexandru Cicâldău, luat în 2018 de la Viitorul cu 2,3 milioane de euro. Trei ani mai târziu, oltenii au încasat 6,5 milioane de euro de la Galatasaray.

  • 22 de ani are Alexandru Ișfan
  • 800.000 de euro este cota de piață a fotbalistului pe transfermarkt

  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT