Fotbal intern

Euro 2016. Renunţă definitiv la naţională! “Gata, ADIO!”

EURO 2016. Dacă pînă în prezent convocarea lui Radu Ştefan la fiecare acţiune a naţionalei a oferit motive pentru polemici între microbiştii români, dar şi pentru specialiştii din domeniu,...
24.01.2015 | 00:01
Euro 2016 Renunta definitiv la nationala Gata ADIO
ADVERTISEMENT

EURO 2016. Dacă pînă în prezent convocarea lui Radu Ştefan la fiecare acţiune a naţionalei a oferit motive pentru polemici între microbiştii români, dar şi pentru specialiştii din domeniu, FANATIK.RO scoate la iveală o discuţie recentă purtată între preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi căpitanul lui Lazio, Ştefan Radu.

DOLIU!!! CE TRAGEDIE!!! LAURENTIU REGHECAMPF PLANGE LA ARABI… “A MURIT”!!!  

EURO 2016. Chiar dacă în trecut a lăsat loc de interpretări, afirmînd că lipsa de la echipa naţională este temporară şi cauzată de vechea conducere, Ştefan Radu este decis să nu mai onoreze nici o convocare la echipa naţională! Decizia jucătorului de 28 de ani survine în contextul în care Anghel Iordănescu, noul selecţioner al primei reprezentative, a dezvăluit în cercurile intime, în momentul instalării sale, că Ştefan Radu reprezintă prioritatea sa pentru defensiva echipei naţionale. “Iordănescu a sperat că o să poată să îl convingă pe Radu să vină la naţională, mai ales că este alt mediu după plecarea lui Victor Piţurcă, dar şansele au scăzut pe zi ce trece”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

GIGI BECALI, LIBER!!! A PRIMIT “OK”-UL DE A PĂRĂSI ARESTUL!!!

609438-stefan-radu

TRAGEDIE FARA MARGINI ASEARA TARZIU!!! UN DEMNITAR, IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT EXTREM DE GRAV DE CIRCULATIE!!! DIN PACATE, A MURIT…!!!

Burleanu s-a deplasat la Roma

EURO 2016. În ciuda unui rezultat negativ venit după demersurile lui Anghel Iordănescu (vezi informaţii în exclusivitate AICI), oficialii Federaţiei Române de Fotbal nu au cedat şi au sperat că şansele, chiar dacă mici, pot fi concretizate în pragul lui EURO 2016. Însă, contrar aşteptărilor, procentele de reuşită ale unei reîntoarceri a fundaşului de 28 de ani au scăzut la zero după vizita făcută de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în Italia, la Roma. “Preşedintele forului suprem al fotbalului românesc s-a dus, la finalul anului trecut, cîteva zile în capitala Italiei în speranţa că o să se întoarcă cu un răspuns pozitiv. I-a explicat lui Radu Ştefan că naţionala are nevoie de el, că şi jucătorul poate să cîştige din această alegere, iar finalul conversaţiei părea să aducă rezultatul scontat, căpitanul lui Lazio a cerut timp de gîndire o săptămînă”, au specificat apropiaţii lui Burleanu.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!! 

timthumb

ANUNT FABULOS!!! CEL MAI INDRAGIT CANAL TV REVINE DE AZI LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!! 

Răspunsul lui Radu Ştefan: “Nu mai vin!”

EURO 2016. Contrar aşteptărilor pe care le aveau oficialii FRF, răspunsul lui Radu Ştefan a fost negativ şi a venit, conform surselor din interiorul Federaţiei, într-un mod care l-a dezamăgit pe Răzvan Burleanu. “Deşi preşedintele Federaţiei s-a deplasat în Italia pentru a discuta cu jucătorul, Radu Ştefan nu l-a sunat pe Burleanu să îi răspundă personal la întrebare. A pus un prieten să le transmită oficialilor de la echipa naţională că nu mai vrea să fie sunat niciodată, să nu mai fie convocat pentru că a decis să renunţe la prima reprezentativă, chiar dacă la anul va fi EURO 2016. Oricum, nu a fost un component de bază, aşa a motivat Radu Ştefan decizia sa prin acel prieten”, au încheiat sursele FANATIK.RO din FRF.

ADVERTISEMENT

VIDEO FABULOS, DE COLECTIE!!! SIMONA HALEP SI IRINA BEGU S-AU CALIFICAT IN OPTIMI LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATELE MECIURILOR INCREDIBILE FACUTE DE ROMANCE IN ACEASTA NOAPTE!!! 

9 milioane euro este cota lui Radu Ştefan conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

13 meciuri a strîns Radu Ştefan în tricourile echipelor naţionale, reuşind să înscrie un gol

Tags: