Life

Eurovision 2023, semifinala 2. România nu s-a calificat în finală – Video / Update

Eurovision 2023, semifinala 2, difuzată în direct în această seară, pe 13 ani. Se califică Theodor Andrei, reprezentantul României, în finală?
12.05.2023 | 00:00
Eurovision 2023 semifinala 2 Romania nu sa calificat in finala  Video  Update
Theodor Andrei reprezintă România în cea de-a doua semifinală Eurovision 2022.
ADVERTISEMENT
11-05-2023
21:08

România a ratat calificarea în finală

Din păcate, România nu a reușit să se claseze în primele 10 țări și ratează finala. S-au calificat: Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia, Slovenia.

11-05-2023
19:21

Theodor Andrei a cântat pe scena Eurovision 2023

Theodor Andrei a cântat în semifinala Eurovision 2023 și acum așteaptă votul publicului european. În jur de miezul nopții ar trebui să aflăm dacă a reușit să ajungă în finală. FANATIK vă va ține la curent cu rezultatul votului de azi.

 

11-05-2023
19:08

Start în semifinala 2 la Eurovision. Ce șanse are România să se califice în finală

A început cea de-a doua semifinală Eurovision 2023. România va cânta a treia, după Danemarca și Armenia. Casele de pariuri nu îi dau prea multe șanse lui Theodor Andrei la calificarea în finală, România și San Marino fiind la coada clasamentului înainte de startul semifinalei de azi.

Semifinala 2 a concursului muzical Eurovision 2023 are loc în această seară, la Liverpool. Printre țările participante se numără și România. Theodor Andrei este cel care ne va reprezenta țara, iar românii așteaptă să vadă dacă tânărul artist se va califica în finală.

Eurovision 2023, semifinala 2. Ce șanse are România să se califice în finală

România va concura în această seară, alături de alte 15 state, în cea de-a doua semifinală Eurovision Song Contest 2023. Reprezentantul României, Theodor Andrei, va intra în concurs în poziția a treia, cu melodia “D.G.T. (Off and on)”.

ADVERTISEMENT

Semifinala va fi transmisă în direct, de la ora 22:00, pe TVR 1, TVR Internațional și TVR+. De asemenea, concursul va putea fi urmărit și pe canalul oficial de YouTube al Eurovision.

În această seară concurează 16 țări, care vor intra în ordinea tragerii la sorți, după cum urmează: Danemarca, Armenia, România, Estonia, Belgia, Cipru, Islanda, Grecia, Polonia, Slovenia, Georgia, San Marino, Austria, Albania, Lituania și Australia.

ADVERTISEMENT

Dintre acestea, doar zece țări se vor califica în marea finală, din 13 mai, desemnate exclusiv în urma votului publicului. România este cotată cu șanse slabe să ajungă în finala concursului din acest an, dar votul românilor din diaspora l-ar putea ajuta pe Theodor Andrei să meargă mai departe.

Concursul din acest an are loc la Liverpool. Marea Britanie este gazda, deși ediția de anul trecut a fost câștigată de Ucraina, cu melodia “Stefania” a trupei Kalush Orchestra. Din cauza războiului cu Rusia, Ucraina nu a putut găzdui concursul.

ADVERTISEMENT

Cum se votează în semifinala Eurovision 2023

Românii din țară nu îl pot putea vota pe Theodor Andrei în semifinală, ci doar cei din diaspora. În schimb, românii pot vota oricare dintre celelalte țări participante.

Publicul din România poate vota artistul preferat din a doua semifinală prin SMA la numărul 1399 (număr cu tarif special: 1,00 Euro+TVA/SMS primit plus 0,05 Euro+TVA/SMS trimis).

ADVERTISEMENT

Fanii din celelalte țări participante în această semifinală îl pot vota pe Theodor Andrei. Artistul va avea indicativul 03 (ordinea de intrare pe scenă). Acesta este numărul pe care românii din diaspora trebuie să-l trimită la numărul afișat pe ecran în țara din care urmăresc concursul.

În afară de telespectatorii din țările participante în semifinala a doua – care pot vota pentru orice concurent în afară de cel din țara lor –, pot vota și fanii din Spania, Marea Britanie și Ucraina, aceste trei state fiind direct calificate în marea finală din 13 mai. De altfel, aceste trei state vor prezenta melodiile lor în cadrul concursului live din această seară.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei