Life

Cum s-a îmbrăcat și ce mesaj a trimis Theodor Andrei la ceremonia de deschidere Eurovision 2023: „Este un vis”

Eurovision 2023 a început oficial. Cu ce s-a îmbrăcat Theodor Andrei, reprezentatul României, la ceremonia de deschidere.
08.05.2023 | 19:02
Cum sa imbracat si ce mesaj a trimis Theodor Andrei la ceremonia de deschidere Eurovision 2023 Este un vis
Cum s-a îmbrăcat Theodor Andrei la ceremonia de deschidere Eurovision de la Liverpool. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce ținută a purtat Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovison 2023, la ceremonia de deschidere care a avut loc pe 7 mai, la Liverpool. Toți reprezentanții celor 37 de țări participante au defilat pe covorul turcoaz.

Cum s-a îmbrăcat Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, la ceremonia de deschidere

Oficial, începând cu data de duminică, 7 mai 2023, a început Eurovision. Ceremonia de deschidere a avut loc la Liverpool, la Muzeul Walker Art Gallery. Toți cei 37 de reprezentanți ai țărilor participante au defilat pe covorul turcoaz, și-au etalat ținutele și au discutat cu jurnaliștii prezenți la eveniment.

ADVERTISEMENT

Pentru această ocazie, Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision, a ales, ca de obicei, o ținută nonconformistă. Artistul a purtat un sacou confecționat dintr-un material cu animal print și pantaloni scurți.

În picioare a avut o pereche de încălțări negre, cu șireturi roșii, și șosete lungi până aproape de genunchi. Andrei Theodor a întregit întregul look cu o pereche de ochelari de soare rotunzi și un colier de perle.

ADVERTISEMENT
theodor andrei eurvision
Așa s-a îmbrăcat Theodor Andrei la ceremonia de deschidere Eurovision 2023.
Foto: captură TikTok

Ce mesaj a trimis Theodor Andrei

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România din 11 februarie 2023 și a fost ales de public, prin vot, să reprezinte țara noastră la concursul muzical. El va debuta în cea de-a doua semifinală, din 11 mai, și va intra pe poziția a treia. 

La ceremonia de deschidere, artistul a trimis un mesaj pentru toți cei care îl susțin. „Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate. Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează. Eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu. Totul, înconjurat de energia de Rock’N’Roll.

Ca orice iubire de genul acesta, începe încet. Și apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice.

ADVERTISEMENT

Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war“, a transmis Theodor Andrei la ceremonia de deschidere a Eurovison 2023, unde a fost primit cu multă bucurie de fani, citat de adevărul.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: