Life

Eva Măruță, influencer de top în România! A înregistrat cifre record la un clip postat pe contul de facebook

20.05.2020 | 18:12
Eva Maruta influencer de top in Romania A inregistrat cifre record la un clip postat pe contul de facebook
Eva Măruță, influencer de top în România! sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Eva Măruță se numără printre cei mai căutați influenceri din România, deși are doar 4 ani. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a strâns cifre record la un clip postat pe contul său de facebook.

Eva Măruță, în topul celor mai tari influenceri din România. Strânge cifre record cu vloggurile sale

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță se bucură de mare succes în mediul virtual. La doar 4 ani, Eva a aflat că se numără printre influencerii de top din România, grație datorită vloggurilor pe care le face.

ADVERTISEMENT

Micuța a obținut cifre record la un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, lucru ce i-a bucurat nespus pe Andra și Cătălin Măruță, care știu cât de greu se mențin audiența și publicul alături.

De exemplu, un video realizat de Eva Măruță și publicat pe Facebook a depășit 9 milioane de persoane reach și 420,000 de like-uri, iar o altă î nregistrare de-ale ei avut aproape 6,5 milioane de persoane reach și 237,000 de reacții, potrivit paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Peste 140.000 de abonați pe canalul de Youtube

Deși are doar 4 ani, Eva Măruță are un canal de YouTube personal, care se numește Eva Show, și care se bucură de un succes nebun. Peste 140,000 de abonați îi urmăresc postările.

Ultimele episoade au depășit un milion de vizualizări și chiar se apropie de 1,5 milioane, conform sursei citată mai sus. Micuța Eva are activitate și pe rețeaua TikTok. Și acolo se bucură de notorietate.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatorului de la ProTv inspiră utilizatorii să creeze conținut folosindu-se de înregistrări cu vocea ei. Aceștia înregistrează playback și strâng mii de like-uri.

Îl imită perfect pe Dorian Popa

Eva Măruță este extrem de talentată, motiv pentru care tatăl ei îi dă diferite provocări, pe care micuța le trece cu brio. De exemplu, în timp ce se aflau în mașină, în drum spre dentist, Eva, David și Cătălin Măruță, prezentatorul tv a pus-o pe fetiță să îl imite pe Dorian Popa și i-a ieșit perfect.

ADVERTISEMENT