Life

Eva Zaharescu, fără inhibiții. Fiica Andreei Berecleanu, apariție hot, în costum de baie minuscul. Foto

Eva Zaharescu, fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu, nu are niciun fel de reținere atunci când pozează. Tânăra de 20 de ani s-a fotografiat în toată splendoarea.
16.06.2022 | 11:49
Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, în atenția camerei. Cum s-a fotografiat tânăra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița s-a fotografiat în costum de baie, imaginile făcând deliciul celor care o urmăresc pe social media. Fiica Andreei Berecleanu nu are inhibiții, dovadă aparițiile hot din ultima perioadă, din mediul virtual.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, în atenția camerei. Cum s-a fotografiat tânăra

Eva Zaharescu s-a pozat în costum de baie, piesele vestimentare fiind unele minuscule și care îi pun în valoare formele de invidiat. Frumoasa șatenă știe cum să atragă toate privirile de partea sa, prin intermediul imaginilor.

ADVERTISEMENT

Tânăra este mult mai îndrăzneață de cât era în ultimii ani. De când a plecat să studieze la Londra pare că s-a maturizat și are mai multe încredere în ea, lucru care se poate observa și datorită pozelor pe care le realizează.

A moștenit în totalitate trăsăturile fizice ale mamei sale, Andreea Berecleanu, și pare că își dorește o carieră într-un domeniu diferit față de cel al prezentatoarei TV. Mai exact, Eva Zaharescu ar dori să fie model.

ADVERTISEMENT

Pozele de pe rețelele de socializare sunt foarte grăitoare în acest sens, acolo unde distribuie frecvent imagini în costum de baie, fie că este în timpul unei vacanțe, la piscină sau chiar în propria locuință din Marea Britanie.

Eva Zaharescu, relație specială cu mama sa, Andreea Berecleanu

Vedeta de la Prima TV, Andreea Berecleanu, nu pare să aibă nimic împotriva fotografiilor fără inhibiții realizate de tânăra influenceriță, care o perioadă s-a iubit cu Ștefan Manolache.

ADVERTISEMENT

„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor, când cea mai drăguță mamă din lume, când melc, când vrăbiuță etc. Așa își văd copiii mamele. În toate felurile. Vorbim mereu. Eva e matură și responsabilă, un spirit independent.

Discuțiile cu ea sunt deschise și ating toate zonele. Mi se pare interesant să aflu ce este cool, ce este inovator, ce se poartă în zona artistică. Și ea îmi povestește”, a declarat celebra moderatoare pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT