News

Eveniment tragic la Medgidia: o tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etaj, la două zile după ce a născut

Un caz tragic s-a petrecut la Medgidia, acolo unde o tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etaj la doar două zile după ce a născut.
03.11.2023 | 14:47
Eveniment tragic la Medgidia o tanara de 34 de ani sa aruncat de la etaj la doua zile dupa ce a nascut
Caz șocant raportat la Spitalul Medgidia: o tânără s-a aruncat de la etaj, la două zile după ce a născut. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz șocant a avut loc în urmă cu câteva ore în Megidia. O tânără de 34 de ani s-a aruncat de la etaj, la doar două zile după ce a născut o fetiță sănătoasă. Ce spun medicii despre victimă.

Caz șocant raportat la Spitalul Medgidia: o tânără s-a aruncat de la etaj, la două zile după ce a născut

Evenimentul din județul Constanța are ca punct de plecare ziua de marți, 31 octombrie. Atunci, tânăra în vârstă de 34 de ani a ajuns la Spitalul Municipal Medgidia. Aflată la prima naștere prin cezariană, aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile păreau să decurgă în mod normal pentru femeie. Seara trecută, medicul de gardă de la maternitate a venit să o consulte. Ulterior, mama femeii a venit și ea în vizită.

Aceasta din urmă a trăit un șoc când a ajuns la spital. Ea a intrat în salonul în care era spitalizată fiica ei și pentru că nu a găsit-o a întrebat-o pe asistentă unde ar putea fi tânăra.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, în unitatea medicală s-a dat alarma. După aproximativ o jumătate de oră de căutări, femeia a fost găsită prăbușită în curtea din spate a spitalului. Căderea de la etajul 3 al spitalului i-a fost fatală.

La data de 2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceasta a fost declarată decedată. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.” au transmis reprezentanții IPJ.

Ce spun medicii în legătură cu această tragedie

Din informațiile oferite de presa locală, personalul spitalului ar fi încercat să o oprească pe femeie să recurgă la un asemenea gest, însă nu au reușit. Femeia ar fi născut de mai multe ori în ultimii ani și ar fi suferit de o depresie post-natală.

ADVERTISEMENT

Se pare că imediat după operație medicii de la unitatea medicală din Medgidia și-au dat seama că tânăra este vulnerabilă din punct de vedere emoțional. Ei au cerut sprijinul unui psiholog, însă era prea târziu.

ADVERTISEMENT
Tags: