News

O nouă tragedie în România. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui spital din Roman

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unei clădiri aparținând Spitalului Municipal Roman.
17.08.2023 | 09:01
O noua tragedie in Romania Un barbat a murit dupa ce sa aruncat de la etajul unui spital din Roman
Tragedie la Spitalul Municipal Roman: Bărbat în vârstă de 54 de ani s-a sinucis. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Miercuri seara, un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unei clădiri aparținând Spitalului Municipal Roman. Autoritățile au fost alertate cu privire la incident prin apelul de urgență 112, după ce un reprezentant al spitalului a raportat că un pacient a sărit de la etajul unu al unității medicale.

Tragedie la Spitalul Municipal de Urgență Roman

“Pacientul era internat în secția Medicală și era în sevraj etanolic, din câte cunosc, dar mai multe informații vă voi comunica la ora 8, după ce ajung la spital”, a transmis managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman, citat de Mesagerul Neamț.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din Roman s-au deplasat imediat la locul incidentului și au confirmat identitatea bărbatului decedat, originar din aceeași localitate. Echipa medicală prezentă a constatat că acesta își pierduse viața în urma căderii și a luat măsurile necesare pentru transportul cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Neamț, unde urmează să fie efectuată o necropsie în scopul stabilirii cauzei exacte a decesului.

“Când au ajuns forțele de intervenție, au găsit un bărbat, de 54 de ani, căzut între schele, de la etajul 1 al Spitalului Municipal Roman. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar din păcate bărbatul nu a răspuns și a fost declarat decesul”, a afirmat Irina Popa, ofițerul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, primele cercetări nu au indicat nicio suspiciune de comitere a unei infracțiuni cu intenție împotriva vieții. Corpul bărbatului a fost găsit între schelele unei clădiri aflată în construcție, fapt care sugerează că tragedia a fost rezultatul unei accidentări.

Polițiștii investighează cazul

Cu toate acestea, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă să investigheze circumstanțele exacte ale  evenimentului tragic. Autoritățile vor examina toate detaliile și vor lua declarații de la martori și persoane implicate pentru a înțelege în profunzime ceea ce s-a întâmplat înaintea tragediei.

ADVERTISEMENT

“La data de 16 august a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin apel 112 de către un reprezentant al unei unități medicale cu privire la faptul că un pacient s-ar fi aruncat de la etajul unu al unității în cauză.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Roman.

ADVERTISEMENT

Ulterior, personalul medical a declarat decesul bărbatului fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei. Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni contra vieții, cu intenție”, a precizat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

ADVERTISEMENT