News

Examen auto încheiat la Poliție. Tânăr din Cluj, prins cu droguri în timp ce a scos buletinul pentru a-l prezenta examinatorului

Situație atipică la examenul auto, în Cluj-Napoca. Un tânăr i-a înmânat polițistului o punguliță cu praf alb, fără să își dea seama.
31.10.2023 | 17:27
Examen auto incheiat la Politie Tanar din Cluj prins cu droguri in timp ce a scos buletinul pentru al prezenta examinatorului
Tânăr din Cluj, prins cu droguri la examenul auto. Colaj Fanatik/ Foto Hepta/ Dejeanul
ADVERTISEMENT

Examen auto încheiat la Poliție. Un tânăr din Cluj a fost prins cu droguri, în timp ce a scos buletinul pentru a-l prezenta polițistului. Bărbatul a fost testat, rezultatul fiind pozitiv. El este, acum, cercetat de oamenii legii.

Examen auto încheiat la Poliție. Tânăr din Cluj, prins cu droguri

Situație atipică la examenul auto, în municipiul Cluj-Napoca. Un tânăr de 20 de ani care își dorea să devină șofer profesionist, susținând examenul pentru categoria C, a ajuns în atenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT

El s-a dat de gol că se află sub influența drogurilor, în timp ce i-a înmânat polițistului examinator buletinul și permisul de conducere pentru categoria B. Între cele două documente se afla un pliculeț cu un praf alb, potrivit Dejeanul.ro.

Cartea de identitate avea lipită pe spate pliculețul respectiv, pe care tânărul nu l-a văzut atunci când i-a dat polițistului documentele. În acest fel, bărbatul s-a dat singur de gol. Evident, examinatorul a observat obiectul și conținutul suspect.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, a apelat la colegii săi de la Poliția Rutieră. Însă, nu i-a spus nimic elevului, conform sursei citate. A pus plicul în dosar cu celelalte documente, iar apoi și-a anunțat colegii printr-un mesaj.

Tânărul a rămas fără permis și este cercetat de polițiști

Ulterior, polițiștii l-au oprit în trafic pe elevul care se afla la volanul camionului. Tânărul de 20 de ani a fost testat pentru alcool și droguri, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge.

ADVERTISEMENT

„În momentul înmânării documentelor către examinator, asupra acestuia a fost depistat un plic gol, ce prezenta urme de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare”, au transmis polițiștii din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Tânărul din Cluj a rămas fără permisul de conducere pentru categoria B. Totodată, oamenii legii au deschis dosar penal, fiind desfășurate cercetări pentru infracțiunea de conducerea uunui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cazul va fi preluat de BCCO.

 

ADVERTISEMENT