Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. ”Ar fi o pierdere mare retragerea lui Becali!”. Mihai Rotaru se teme de presiunea pusă pe arbitri înaintea meciului Universitatea Craiova – FCSB: ”Nu ne avantajează”. Video

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre retragerea lui Gigi Becali din fotbal și a analizat repercursiunile acestei decizii înainte de Universitatea Craiova - FCSB.
25.04.2023 | 13:15
Exclusiv Ar fi o pierdere mare retragerea lui Becali Mihai Rotaru se teme de presiunea pusa pe arbitri inaintea meciului Universitatea Craiova  FCSB Nu ne avantajeaza Video
Mihai Rotaru a ofertat în direct un jucător de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Într-o conferință de presă extraordinară, finanțatorul vicecampioanei României a anunțat că se retrage din fotbal, confirmând știrea anunțată în exclusivitate de Horia Ivanovici la emisisunea FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Rotaru a comentat retragerea lui Gigi Becali înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a mărturisit că ieșirea lui Gigi Becali din fotbal, chiar înaintea partidei Universitatea Craiova – FCSB, ar fi o pierdere mare.

ADVERTISEMENT

”Nu am nicio părere și nu comentez eu declarațiile domnului Gigi Becali. Nu am absolut nicio părere. Nu știu dacă se va retrage cu adevărat sau a spus-o la supărare, dar cred că și eu aș fi fost destul de frustrat dacă aș fi fost în locul domniei sale în urma meciului.

Sunt problemele dânșilor și le gestionează, nu-mi dau cu părerea și chiar nu m-am aplecat asupra acestui subiect. Dacă pleacă orice om care investește în fotbal este o pierdere pentru competiție, pentru că știm foarte bine că fotbalul din România nu este unul pe profit sau profitabil și atunci este nevoie de aportul investitorilor privați, de aportul personal al celor care investesc în fotbal.

ADVERTISEMENT

În momentul în care pleacă unul, automat se diminuează sumele care intră în fotbalul românesc. Și dacă pleacă domnul Iftime, și dacă pleacă oricine care investește în fotbal este o pierdere. Cu atât mai mult dacă pleacă cineva care investește sume mai mari de bani. Eu nu m-am văzut în viața mea cu domnul Becali și atunci nu poate să-ți fie dor de o persoană cu care nu te-ai văzut față în față niciodată”, a declarat Rotaru.

VEZI VIDEO MAI JOS

Patronul oltenilor înțelege frustrarea lui Becali

Întrebat de moderatorul Horia Ivanovici de ce a vorbit despre frustrare când s-a referit la derby-ul Rapid – FCSB 1-0, patronul Universității Craiova a explicat că jocul agresiv i s-a părut a fi unul peste limita regulamentului.

ADVERTISEMENT

”Mi s-a părut un joc de o agresivitate peste medie, care ar fi trebuit sancționat sau care ar fi trebuit condus cu mai multă atenție. În momentul în care te bați la campionat orice astfel de situație îți crează o stare de frustrare”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De ce se teme Rotaru înaintea derby-ului cu FCSB

Oficialul oltenilor consideră că tot scandalul creat în jurul întâlnirii Rapid – FCSB este un dezavantaj pentru formația sa în vederea derby-ului cu vicecampioana României, programat duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, în etapa a 6-a a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Noi vedem toată această situație ca pe un dezavantaj în privința meciului direct. În primul rând că arbitrii vor fi extrem de atenți cu orice duritate puțin peste medie. Sperăm să nu se fragmenteze jocul, sperăm să fie un joc frumos, pentru că în urma acestui scandal există o presiune și asupra arbitrilor pe care noi nu vrem să o creștem.

Mai departe, resorturile psihologice și modul în care se motivează jucătorii și staff-ul FCSB-ului nu le cunoaștem. Partida o văd la fel cum o vedeam și acum o zi și acum o săptămână. O partidă extrem de grea, dar care cred că va face cinste fotbalului.

O partidă care se va juca cu 30.000 de oameni și va fi spectacol. Până la urmă pentru asta suntem în fotbal, să creăm spectacol, entertainment și sperăm ca la finalul jocului să rămânem cu cele trei puncte acasă. Ultima dată i-am bătut acasă, dar este un meci de 1×2 așa cum sunt majoritatea partidelor din campionatul românesc și mai ales cele din play-off.

Pentru obiectivul pe care ni l-am fixat, și anume o poziție pe podiumul SuperLigii, ultima etapă a fost a noastră. Pentru obiectivul pe care îl are Farul, și anume câștigarea campionatului, este și etapa lor”, a afirmat Rotaru, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT