Life

Exclusiv. Cine îl ajuta pe Costin Mărculescu în ultima perioadă cu bani și mâncare

11.06.2020 | 11:41
Exclusiv Cine il ajuta pe Costin Marculescu in ultima perioada cu bani si mancare
ADVERTISEMENT

Moartea lui Costin Mărculescu a venit ca un șoc în lumea mondenă din România. Actorul avea mai multe probleme economice, din ceea ce a aflat Fanatik, cărora nu le mai dădea de cap în ultima vreme.

Costin Mărculescu, ajutat de patronul unui restaurant din Capitală

Surse din anturajul fostului actor ne-au mărturisit că bărbatul o ducea foarte prost din punct de vedere financiar și că intenția lui era să își ia viața pentru că nu mai întrezărea luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT

Costin a apelat la mai mulți prieteni pentru a avea ce pune pe masă, iar unul dintre oamenii care l-au ajutat cel mai mult este patronul unui restaurant din Capitală.

„O ducea foarte greu din cauza pandemiei. N-a avut probleme de sănătate, era deprimat din cauza faptului că o ducea prost cu banii. 

ADVERTISEMENT

„Calangiu îi dădea mâncare și îl mai ajuta cu banii, cu țigările”

Apela la diverși prieteni și oameni din breaslă când avea nevoie de bani. De la Silviu Lepădatu a cerut de multe ori, iar în ultima vreme l-a ajutat Doru Calangiu, care are un restaurant și îi era foarte bun prieten.

Calangiu îi dădea mâncare și îl mai ajuta cu banii, cu țigările. Situația lui financiară a fost foarte proastă, asta e cert”, a mărturisit sursa noastră.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a fost găsit mort aseară, în apartamentul său, după ce vecinii au sunat la 112 alertați de lătratul câinelui, plus că nu l-au mai văzut la față de câteva zile.

Prietenii și colegii de breaslă susțin că nu a avut nicio problemă de sănătate, stresul fiind factorul declanșator al stării sale din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Actorul și cântărețul urma să împlinească 51 de ani pe 29 iunie. Într-una din postările sale de pe Facebook, acesta parcă și-a prevestit moartea, scriind că o înțelegea pe Mădălina Manole pentru gestul de a-și pune capăt zilelor.

 

 

ADVERTISEMENT