Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Declarațiile lui Gigi Becali nu-l mai surprind pe un fost oficial al FRF: „Misoginismul se încadrează în stilul lui de viață!”. Video

Cristi Bivolaru l-a criticat pe Gigi Becali pentru declarațiile la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu. Oficialul lui Farul, deranjat de tactica patronului FCSB.
11.05.2023 | 13:54
Exclusiv Declaratiile lui Gigi Becali nul mai surprind pe un fost oficial al FRF Misoginismul se incadreaza in stilul lui de viata Video
Excluisv. Declarațiile lui Gigi Becali nu-l mai surprind pe un fost oficial al FRF Misoginismul se încadrează în stilul lui de viață!. Video
ADVERTISEMENT

Cristi Bivolaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre finalul nebun de campionat din SuperLiga și îi închide gura lui Gigi Becali după ultimele declarații.

Cristi Bivolaru, fostul oficial al FRF, critic la adresa lui Gigi Becali: „Au fost alte derapaje mai periculoase. Legăturile cu arbitri. Mi se pare halucinant”

Cristi Bivolaru nu este deloc surprins de declarațiile lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu: „Eu cred că în momentul ăsta e un subiect de presă, mai ales în contextul ăsta al luptei pentru titlu. Misoginismul lui Gigi se încadrează în filosofia lui despre viață, nu e o noutate.

ADVERTISEMENT

Noi am avut un președinte de țară care a avut cel puțin o ieșire halucinantă. Așa că ce face Gigi se încadrează doar în ceea ce a spus de-a lungul anilor legate și de LGBT. Nu uitați imaginile cu Gigi Becali pe străzi protestând. 

VIDEO MAI JOS: 

 

În schimb, oficialul lui Farul consideră că patronul FCSB a făcut alte declarații mult mai incriminatorii: „Au fost alte derapaje ale lui Gigi Becali mult mai periculoase. Nu numai acuzații. Legăturile cu arbitrii. Când declari că îi suni, că le dai mesaj să le ceri explicații. Mi se pare halucinant legat de așteptarea lui Gigi pe trepte la FRF ore întregi”.

ADVERTISEMENT

Cristi Bivolaru critică FRF pentru că acceptă comportamentul lui Gigi Becali: „I-ai făcut albie de porci, tot tu ești cel care ești chemat să fii îmbunat”

Gigi Becali a avut un discurs acid la adresa lui Răzvan Burleanu și a conducerii FRF și l-a lăsat așteptat ore în șir la sediul instituției: „După ce că i-ai făcut albie de porci, tot tu ești cel care ești chemat să fii îmbunat. De ce nu îl cheamă Comisia de Etică?”.

Cristi Bivolaru nu crede nici în oferta lui Becali pentru Louis Munteanu„Să vedem și cunoscutele aruncări înainte de meciuri. Am auzit că îi vrea pe Louis Munteanu, Alibec, Borza, Grameni și pe nu știu mai cine. 

ADVERTISEMENT

Astea sunt lucruri care ar trebui sancționate. Când un copil de 17 ani vede public o ofertă a unui club ca FCSB… Înaintea meciului decisiv? E un copil și nu e deloc normal”, a mai spus directorul general al constănțenilor.

Farul a trei puncte față de FCSB cu trei etape înainte de final. Echipa lui Gheorghe Hagi va juca la Ovidiu cu vicecampioana României în penultima etapă. În acest moment, „marinarii” au trei puncte în plus față de echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT