Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Farul confirmă exclusivitatea Fanatik despre transferul FCSB: “Am auzit că îl vor pe Louis Munteanu!”. Video

Directorul general al Farului, Cristi Bivolaru, confirmă exclusivitatea FANATIK despre dorinţa celor de la FCSB de a-l transfera pe Louis Munteanu.
11.05.2023 | 11:34
Farul confirma exclusivitatea Fanatik despre transferul FCSB Am auzit ca il vor pe Louis Munteanu Video
Cristi Bivolaru confirmă exclusivitatea Fanatik Îl vor pe Louis Munteanu, înaintea meciului cu noi o să-l vrea și pe Borza și Mazilu. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa şi FCSB sunt echipele care se bat la titlu în ultimele trei etape din SuperLiga. Dacă va lua titlul, Gigi Becali este pregătit să spargă banca în această vară şi să îl transfere pe Louis Munteanu, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Farul confirmă exclusivitatea Fanatik despre transferul FCSB: “Îl vor pe Louis Munteanu!”

Informaţia a fost confirmată la FANATIK SUPERLIGA de directorul general al Farului Constanţa, Cristian Bivolaru, care a declarat că FCSB şi-a manifestat intenţia de a-l transfera pe atacant:

ADVERTISEMENT

“Să vedem cunoscutele aruncări din jurul meciurilor importante. Au început, îl vor pe Louis Munteanu, cred că până la meciul cu noi o să-l vrea şi pe Borza şi Mazilu, pe Grameni, pe Alibec.

Astea cred că sunt lucruri care trebuie sancţionate. Gândiţi-vă că un copil de 17 ani când vede public o ofertă, chipurile, a unui club ca FCSB… Un copil nu ştiu cum reacţionează. 

ADVERTISEMENT

Nu vorbim de jucători căruia îi expiră contractul la vară, ci jucători care au mai mulţi ani de contract. Iar mesajul ajunge la jucător”, a spus Cristian Bivolaru, directorul general de la Farul Constanţa, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Gică Hagi a demarat negocierile cu Fiorentina şi vrea să îl păstreze pe atacant: “Deja discutăm dacă poate să ni-l mai lase un an”

Gică Hagi nu vrea să îl piardă pe Louis Munteanu şi a demarat negocierile cu Fiorentina pentru prelungirea înţelegerii cu atacantul în vârstă de 20 de ani:

ADVERTISEMENT

„Louis Munteanu e cu Fiorentina până în vară (n.r. împrumutat de la Fiorentina până în vară), dar deja discutăm dacă poate să ni-l mai lase un an. (n.r. să prelungiți împrumutul?) Da. Vom vedea ce lucruri o să iasă. Depinde cum mergem și noi. Nu putem vorbi înainte.

Depinde de ce mișcări vom face, cum vom termina, unde o să fim. Depinde ce perspectivă, chiar dacă o planificăm și o vedem. De două luni stăm și ne uităm ce va fi din vară încolo. Pentru că pregătim”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT