Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Discuție în spatele ușilor închise la Rapid. Șucu și Angelescu, mesaj ferm. Informații din interior la Fanatik SuperLiga. Video

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a dezvăluit ultimele informații legate de criza de la Rapid. Discuție între acționarii majoritari. Ce i-au transmis lui Mutu
21.04.2023 | 11:40
Exclusiv Discutie in spatele usilor inchise la Rapid Sucu si Angelescu mesaj ferm Informatii din interior la Fanatik SuperLiga Video
Exclusiv. Discuție în spatele ușilor închise la Rapid. Șucu și Angelescu, mesaj ferm. Informații din interior la Fanatik SuperLiga. Video
ADVERTISEMENT

Robert Niță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre criza de la Rapid care îl poate face pe Mutu să își dea demisia în urma unui rezultat negativ în derby-ul cu FCSB.

Robert Niță, detalii despre criza de la Rapid: „Ei au susținerea conducerii în continuare”

Robert Niță a vorbit despre marea ședință de la Rapid dinaintea derby-ului cu FCSB„Lucrurile nu sunt în regulă acolo. Cel puțin din ce vedem în mass-media. Am avut și reacția liderului galeriei, care a spus public și a lui Gigi Corsicanu, care tot pe-acolo s-a situat. E o voce puternică. 

ADVERTISEMENT

A fost o discuție în birouri, dacă vrei să începem cu executivul și cu decizionalul. O discuție între cei doi acționari, cu președintele Daniel Niculae. I s-a transmis și lui să-i comunice antrenorului principal că sunt susținuți. Pentru că ai văzut că în spațiul public a apărut și informația că ar veni la pachet un nou antrenor cu un nou președinte”.

VIDEO AICI

Chiar dacă s-a vorbit despre demiteri, Robert Niță spune că atât Daniel Niculae cât și Adrian Mutu au fost reconfirmați: „Speculații sunt. Ei au susținerea conducerii în continuare. Am înțeles că cei din galerie vor să aibă sâmbătă o discuție cu jucătorii și antrenorul înainte de antranement, ca să audă și părerile lor, care este cauza și care sunt motivele pentru care s-a ajuns aici”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, nemulțumit de discursul lui Marius Șumudică: „E o relație destul de tensionată ca să mai apară și alți rapidiști să pună paie pe foc”

Marius Șumudică a avut un discurs extrem de acid cu privire la situația de la Rapid, iar Robert Niță nu e de acord cu astfel de reacții: „Am văzut și reacțiile din ultimul timp și cred că este o relație destul de tensionată, ca să mai apară și alți rapidiști să mai pună paie pe foc. L-am văzut pe Șumi. El e și suporter, nu numai un antrenor bun.

El vorbește și ca suporter rapidist. Nu cred că e momentul să lași totul în coadă de pește că dacă te apuci tu să vorbești iese prăpăd! Este un om al declarațiilor. Șumudică fără să-și planifice pașii nu spune nici bună dimneață. Eu îl cunosc. Am fost coleg cu el”, a mai punctat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a fost însă mult mai acid și l-a pus la zid pe rapidist: „Dacă antrenoratul s-ar fi măsurat în declarații, Șumudică ar fi fost în primii trei tehnicieni din lume! Încă o dată o spun, Șumudică antrenează din vorbe și asta face de când îl știu. E foarte bun pe vrăjeală. Lăsând la o parte că are anumite calități native, vrăjeala asta l-a ținut însă antrenor. Rezultatele lui Șumudică nu sunt grozave. Ăsta este adevărul”.

 Marius Șumudică, presiune uriașă pe Adi Mutu: „Spune un lucru foarte grav”

Moderatorul emisiunii nu e deloc de acord cu discursul lui Șumudică și acuză: „Trebuie să fii atent la următoarea nuanță. Șumudică vine și spune: ‘Dacă ar fi eu să vorbesc…’. Și dup-aia vorbește! Asta e o vrăjeală! Spune un lucru foarte grav! Șumudică pune o presiune imensă! ‘Dacă Rapidul pierde cu FCSB, și FCSB-ul ia titlul în fața Rapidului în anul centenarului, e Apocalipsă! Este cea mai mare palmă’. 

ADVERTISEMENT

Domnul Șumudică nu că pune gaz pe foc, a luat o canistră în stilul caracteristic și zice: ‘Nu, țin canistra la spate!’. ‘Domnul Șumudică, dar sunteți cu o canistră pe aici, pe la noi prin zonă!’. ‘A, nu, o țin așa, e chiar vin!’. ‘Păi domnul Șumudică….’. ‘Vă spun eu: E aghiasmă! Vreau să vă binecuvântez!’. Și când nu ești atent a pus canistra. 

El zice: ‘Dacă ar fi eu să vorbesc…’. Păi tu deja ai pus cea mai mare presiune! ‘Dacă așa ceva s-ar întâmpla, să ia titlul FCSB-ul în ultima etapă cu Rapid, în anul centenarului, ar fi cel mai mare dezastru pe Rapid din istorie’. Păi ce vrei mai mult de atât?!”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT